![]() |
طرز تهیه قليه ميگو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه قليه ميگو (/showthread.php?tid=159599) |
طرز تهیه قليه ميگو - # αпGεʟ - 15-08-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]()
محلی : خطه جنوب
میگو آماده سازی : 60 دقیقه پخت : 45 دقیقه مواد لازم جهت تهیه قليه ميگو : 600 گرم گشنیز خرد شده 400 گرم شنبلیله خرد شده 50 گرم سیر خرد شده 5 عدد پیاز متوسط خرد شده 2 عدد تمر هندی صاف شده نصف یک بسته ( 1 لیوان ) ادویه ( فلفل ، نمک ، زردچوبه ) به میزان لازم رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
ابتدا پياز را سرخ كرده سپس سير، ادويه و زردچوبه را نيز اضافه ميكنيم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ ميكنيم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و ميگذاريم آرام آرام. سبزى سرخ و آبش چيده شود. نمك را هميشه بعد از تمر هندى به قليه اضافه كنيد چون بعضى از تمر ها خودشون با نمكند من ميگو را جدا با پياز و سير و ادويه سرخ ميكنم و بعد به مواد سبزى اضافه و ميگذاريم با حرارت كم پخته شود و جا بيفتد. |