14-08-2014، 1:05
مواد لازم برای 2 نفر
• سیب زمینی: 315 گرم
• هویج: 125 گرم
• برگ موسیر یا پیازچه: 7 گرم
• سیر: 1 پر
• روغن آفتابگردان: 3 قاشق سوپ خوری
• کره: یک تکه کوچک
• کرفس: 125 گرم
• پیاز متوسط: 1 عدد
• تخم مرغ: 1عدد
• آرد ذرت: 4 قاشق غذاخوری
• تخمه پوست کنده آفتابگردان: 1 قاشق غذاخوری
• برگ موسیر یا پیازچه برای تزئین: به مقدار لا زم
روش تهیه :
سیب زمینی ها را شسته، پوست بگیرید و تکه تکه کنید. سپس آنها را زیر آب سرد گرفته و در قابلمه ای بزرگ بریزید. مقداری نمک به آنها افزوده و روی آن را با آب بپوشانید. سپس آنها را تا زمانی که نرم و مغز پخت شوند بپزید. بعد سیب زمینی ها را از آب خارج کرده و در حالی که هنوز داغ است، پوست بگیرید و بکوبید. کرفس و هویج ها را پوست گرفته و رنده کنید. پیاز را نیز پس از پوست کندن ریز خرد کنید. موسیرها را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس تمام این مواد را به سیب زمینی های کوبیده شده اضافه کنید. تخم مرغ را آنقدر بزنید تا کف کند. سپس آن را با مقداری نمک به سیب زمینی اضافه کنید. سیر را نیز پوست کنده، بکوبید و به مخلوط اضافه کنید. کل مواد را با چنگال یا دست کاملا مخلوط کنید. آرد ذرت را به میزانی که مواد به هم بچسبند اضافه کنید. مخلوط سیب زمینی را به 4 برگر به ضخامت 2/5 سانتی متر تقسیم کنید. روغن را در ماهیتابه ضخیم تفلون، روی حرارت متوسط داغ کنید. برگرها را در روغن بگذارید و شعله را کم کنید. بگذارید هر طرف آنها به مدت 6 دقیقه سرخ شود. دانه های آفتابگردان را با یک تکه کوچک کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. حرارت را کم کنید و تخمه ها را مرتب هم بزنید. برگرها را با ساقه موسیر یا پیازچه و تخمه های سرخ کرده تزئین کنید.