06-08-2014، 15:32

مواد لازم
مقدار
1
سبزی کوکوی خردشده
۲۵۰ گرم
2
زرشک و گردوی خردشده
۱قاشق سوپ*خوری از هر کدام
3
تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* مرغ
۳ عدد
4
آرد گندم
۱ قاشق سوپ*خوری
5
نمک و فلفل و زردچوبه
به میزان لازم
6
روغن مخصوص سرخ کردن
به میزان لازم
[b]طرز تهیه:[/b]
سبزی کوکو | تره، جعفری، شوید، گشنیز و کمی شنبلیله یا ترخون،سس روی هم یک کیلو | را پاک*کنید، بشویید و ریز خرد نمایید. دقت داشته باشید که باید سبزی کوکو را از سبزی*پلویی ریزتر خردکنید.سبزی خردکرده را داخل کاسه*ای بریزید و تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* مرغ*ها را داخل آن بشکنید. مقداری نمک، فلفل، زردچوبه و آرد به آن بیفزایید و هم بزنید تا یک دست شود. سپس روغن مخصوص سرخ کردنی را در تابه بریزید و بگذارید کاملاً داغ شود، در غیر این صورت کوکو به تابه می*چسبد و موقع برگرداندن خرد می*شود.وقتی روغن خوب داغ شد، نیمی از مایه کوکو را درون تابه بریزید. سپس گردوی خردشده و زرشک شسته را روی کوکو بپاشید.بقیه مایه کوکو را روی گردو و زرشک بریزید و با پشت قاشق روی مواد را فشار دهید و اجازه دهید یک طرف کوکو کاملاً سرخ و برشته شود .کوکو را به شکل دلخواه برش دهید و آن* را برگردانید. اجازه دهید طرف دیگر نیز سرخ شود. می*توانید از قالب مخصوص سرخ کردن کوکو نیز استفاده کنید.دقت داشته باشید! اگر زرشک را با مواد مخلوط*کنید ضمن سرخ شدن کوکو، زرشک*ها می*سوزند.در صورت تمایل می*توانید از ۵ برگ کاهوی خردشده نیز در سبزی کوکو استفاده کنید. کاهو طعم بهتری به کوکو می*دهد.