![]() |
کوکوسبزی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کوکوسبزی (/showthread.php?tid=152741) |
کوکوسبزی - ✘v!☻lent girl✘ - 06-08-2014 ![]() مواد لازم مقدار 1 سبزی کوکوی خردشده ۲۵۰ گرم 2 زرشک و گردوی خردشده ۱قاشق سوپ*خوری از هر کدام 3 تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. * مرغ ۳ عدد 4 آرد گندم ۱ قاشق سوپ*خوری 5 نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم 6 روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم [b]طرز تهیه:[/b] سبزی کوکو | تره، جعفری، شوید، گشنیز و کمی شنبلیله یا ترخون،سس روی هم یک کیلو | را پاک*کنید، بشویید و ریز خرد نمایید. دقت داشته باشید که باید سبزی کوکو را از سبزی*پلویی ریزتر خردکنید.سبزی خردکرده را داخل کاسه*ای بریزید و تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. * مرغ*ها را داخل آن بشکنید. مقداری نمک، فلفل، زردچوبه و آرد به آن بیفزایید و هم بزنید تا یک دست شود. سپس روغن مخصوص سرخ کردنی را در تابه بریزید و بگذارید کاملاً داغ شود، در غیر این صورت کوکو به تابه می*چسبد و موقع برگرداندن خرد می*شود.وقتی روغن خوب داغ شد، نیمی از مایه کوکو را درون تابه بریزید. سپس گردوی خردشده و زرشک شسته را روی کوکو بپاشید.بقیه مایه کوکو را روی گردو و زرشک بریزید و با پشت قاشق روی مواد را فشار دهید و اجازه دهید یک طرف کوکو کاملاً سرخ و برشته شود .کوکو را به شکل دلخواه برش دهید و آن* را برگردانید. اجازه دهید طرف دیگر نیز سرخ شود. می*توانید از قالب مخصوص سرخ کردن کوکو نیز استفاده کنید.دقت داشته باشید! اگر زرشک را با مواد مخلوط*کنید ضمن سرخ شدن کوکو، زرشک*ها می*سوزند.در صورت تمایل می*توانید از ۵ برگ کاهوی خردشده نیز در سبزی کوکو استفاده کنید. کاهو طعم بهتری به کوکو می*دهد. |