انجمن های تخصصی  فلش خور
کوکوسبزی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: کوکوسبزی (/showthread.php?tid=152741)



کوکوسبزی - ✘v!☻lent girl✘ - 06-08-2014

کوکوسبزی 1
[b]مواد لازم[/b]



مواد لازم

مقدار


1

سبزی کوکوی خردشده

۲۵۰ گرم


2

زرشک و گردوی خردشده

۱قاشق سوپ*خوری از هر کدام


3

تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* مرغ


۳ عدد


4

آرد گندم

۱ قاشق سوپ*خوری


5

نمک و فلفل و زردچوبه

به میزان لازم


6

روغن مخصوص سرخ کردن

به میزان لازم


[b]طرز تهیه:[/b]

سبزی کوکو | تره، جعفری، شوید، گشنیز و کمی شنبلیله یا ترخون،سس روی هم یک کیلو | را پاک*کنید، بشویید و ریز خرد نمایید. دقت داشته باشید که باید سبزی کوکو را از سبزی*پلویی ریزتر خردکنید.سبزی خردکرده را داخل کاسه*ای بریزید و تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* مرغ*ها را داخل آن بشکنید. مقداری نمک، فلفل، زردچوبه و آرد به آن بیفزایید و هم بزنید تا یک دست شود. سپس روغن مخصوص سرخ کردنی را در تابه بریزید و بگذارید کاملاً داغ شود، در غیر این صورت کوکو به تابه می*چسبد و موقع برگرداندن خرد می*شود.
وقتی روغن خوب داغ شد، نیمی از مایه کوکو را درون تابه بریزید. سپس گردوی خردشده و زرشک شسته را روی کوکو بپاشید.بقیه مایه کوکو را روی گردو و زرشک بریزید و با پشت قاشق روی مواد را فشار دهید و اجازه دهید یک طرف کوکو کاملاً سرخ و برشته شود .کوکو را به شکل دلخواه برش دهید و آن* را برگردانید. اجازه دهید طرف دیگر نیز سرخ شود. می*توانید از قالب مخصوص سرخ کردن کوکو نیز استفاده کنید.دقت داشته باشید! اگر زرشک را با مواد مخلوط*کنید ضمن سرخ شدن کوکو، زرشک*ها می*سوزند.در صورت تمایل می*توانید از ۵ برگ کاهوی خردشده نیز در سبزی کوکو استفاده کنید. کاهو طعم بهتری به کوکو می*دهد.