04-08-2014، 10:30
طرز تهیه دمپخت میگو
مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر :
میگو
۲۰۰ گرم
برنج
۳ پیمانه
ماش
تقریبا ۱ پیمانه
پیاز
۲ تا ۳ عدد
ادویه ها
۱ قاشق سوپخوری
پودر لیمو عمانی
۱ قاشق سوپخوری
نمک و روغن
به میزان لازم
مواد لازم برای سس :
سیر له شده
۳ تا ۴ حبه
روغن زیتون
۲ قاشق سوپخوری
گشنیز خرد شده
۵ تا ۶ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز
به میزان لازم
تمر هندی بدون هسته
۱ پیمانه
طرز تهیه :
میگو ها رو پاک کنید و رگ کمرشون رو دربیارید و بشویید.
برنج و ماش رو از قبل کمی خیس کنید و ماش رو جدا بپزید.
۲ تا از پیاز ها رو سرخ کنید و به اونا میگوها رو اضافه کنید و برای ۵ دقیقه تفت بدید و پودر لیو عمانی و ادویه ها و نمک رو بزنید و حرارت رو خاموش کنید.
ماش رو جدا بپزید. ۱ عدد پیاز دیگه رو سرخ کنید و ماش رو به اون اضافه کنید و تفت مختصری بدید . روی اون کمی آب بریزید نمک اضافه کنید و برنج رو به حالت کته دم بدید. مایه آماده میگو رو روی کته بذارید و اجازه بدید تا برنج دم بیاد و موقع کشیدن با پلو مخلوط کنید.
طرز تهیه سس:
سیر رو تفت بدید و گشنیز و فلفل رو اضافه کنید و کمی تفت بدید. روی سبزی کمی آب بریزید و بذارید تا بپزه. تمر هندی رو توی یه کاسه بریزید و آب جوش روی اون بریزید و بهد اونو چنگ بزنید تا شیره اون در بیاد و از صافی رد کنید و به سبزی اضافه کنید و بذارید تا سس غلیظ بشه و موقع سرو روی دم پخت بدید.
*** نکات
*ادویه ها شامل ادویه کاری, پلویی و زردچوبه و فلفل سیاه است.
*این غذا مربوط به کشورهای عربی حوزه خلیج فارسه!
مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر :
میگو
۲۰۰ گرم
برنج
۳ پیمانه
ماش
تقریبا ۱ پیمانه
پیاز
۲ تا ۳ عدد
ادویه ها
۱ قاشق سوپخوری
پودر لیمو عمانی
۱ قاشق سوپخوری
نمک و روغن
به میزان لازم
مواد لازم برای سس :
سیر له شده
۳ تا ۴ حبه
روغن زیتون
۲ قاشق سوپخوری
گشنیز خرد شده
۵ تا ۶ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز
به میزان لازم
تمر هندی بدون هسته
۱ پیمانه
طرز تهیه :
میگو ها رو پاک کنید و رگ کمرشون رو دربیارید و بشویید.
برنج و ماش رو از قبل کمی خیس کنید و ماش رو جدا بپزید.
۲ تا از پیاز ها رو سرخ کنید و به اونا میگوها رو اضافه کنید و برای ۵ دقیقه تفت بدید و پودر لیو عمانی و ادویه ها و نمک رو بزنید و حرارت رو خاموش کنید.
ماش رو جدا بپزید. ۱ عدد پیاز دیگه رو سرخ کنید و ماش رو به اون اضافه کنید و تفت مختصری بدید . روی اون کمی آب بریزید نمک اضافه کنید و برنج رو به حالت کته دم بدید. مایه آماده میگو رو روی کته بذارید و اجازه بدید تا برنج دم بیاد و موقع کشیدن با پلو مخلوط کنید.
طرز تهیه سس:
سیر رو تفت بدید و گشنیز و فلفل رو اضافه کنید و کمی تفت بدید. روی سبزی کمی آب بریزید و بذارید تا بپزه. تمر هندی رو توی یه کاسه بریزید و آب جوش روی اون بریزید و بهد اونو چنگ بزنید تا شیره اون در بیاد و از صافی رد کنید و به سبزی اضافه کنید و بذارید تا سس غلیظ بشه و موقع سرو روی دم پخت بدید.
*** نکات
*ادویه ها شامل ادویه کاری, پلویی و زردچوبه و فلفل سیاه است.
*این غذا مربوط به کشورهای عربی حوزه خلیج فارسه!