آشپزی : طرز تهیه دمپخت میگو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: آشپزی : طرز تهیه دمپخت میگو (/showthread.php?tid=151566) |
آشپزی : طرز تهیه دمپخت میگو - || Mιѕѕ α.η.т || - 04-08-2014 طرز تهیه دمپخت میگو مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر : میگو ۲۰۰ گرم برنج ۳ پیمانه ماش تقریبا ۱ پیمانه پیاز ۲ تا ۳ عدد ادویه ها ۱ قاشق سوپخوری پودر لیمو عمانی ۱ قاشق سوپخوری نمک و روغن به میزان لازم مواد لازم برای سس : سیر له شده ۳ تا ۴ حبه روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری گشنیز خرد شده ۵ تا ۶ قاشق سوپخوری فلفل قرمز به میزان لازم تمر هندی بدون هسته ۱ پیمانه طرز تهیه : میگو ها رو پاک کنید و رگ کمرشون رو دربیارید و بشویید. برنج و ماش رو از قبل کمی خیس کنید و ماش رو جدا بپزید. ۲ تا از پیاز ها رو سرخ کنید و به اونا میگوها رو اضافه کنید و برای ۵ دقیقه تفت بدید و پودر لیو عمانی و ادویه ها و نمک رو بزنید و حرارت رو خاموش کنید. ماش رو جدا بپزید. ۱ عدد پیاز دیگه رو سرخ کنید و ماش رو به اون اضافه کنید و تفت مختصری بدید . روی اون کمی آب بریزید نمک اضافه کنید و برنج رو به حالت کته دم بدید. مایه آماده میگو رو روی کته بذارید و اجازه بدید تا برنج دم بیاد و موقع کشیدن با پلو مخلوط کنید. طرز تهیه سس: سیر رو تفت بدید و گشنیز و فلفل رو اضافه کنید و کمی تفت بدید. روی سبزی کمی آب بریزید و بذارید تا بپزه. تمر هندی رو توی یه کاسه بریزید و آب جوش روی اون بریزید و بهد اونو چنگ بزنید تا شیره اون در بیاد و از صافی رد کنید و به سبزی اضافه کنید و بذارید تا سس غلیظ بشه و موقع سرو روی دم پخت بدید. *** نکات *ادویه ها شامل ادویه کاری, پلویی و زردچوبه و فلفل سیاه است. *این غذا مربوط به کشورهای عربی حوزه خلیج فارسه! |