03-08-2014، 21:09
مواد لازم برای مسقطی گردویی
نشاسته یک پیمانه
پودر نارگیل یک پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
گلاب سه پیمانه
کره بیست گرم
گردو یک پیمانه
مواد لازم
![روش تهیه مسقطی گردویی 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/01/18647615618152173181217825056157229242199.jpg)
![روش تهیه مسقطی گردویی 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/01/21222496255200207231239154865418214815214997.jpg)
![روش تهیه مسقطی گردویی 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/01/1182372022301486210912399875013812115166.jpg)
![روش تهیه مسقطی گردویی 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/01/305883131851600227563540191357229167.jpg)
![روش تهیه مسقطی گردویی 1](http://img1.tebyan.net/big/1392/01/472381891802538241792001715912635140177237.gif)
![روش تهیه مسقطی گردویی 1](http://img1.tebyan.net/big/1392/10/21171138221916618516197372317518113721371.jpg)
![روش تهیه مسقطی گردویی 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/01/19753961161763414950122332136895174146.jpg)
طرز تهیه مسقطی گردویی
![روش تهیه مسقطی گردویی 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/01/20140408102734459_masghati-9.jpg)
یک پیمانه نشاسته و یک پیمانه گلاب را مخلوط کرده، در صورت نیاز از صافی میگذرانیم. دو پیمانه گلاب دیگر را اضافه کرده، روی شعله قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا سفت شود و بوی خامی نشاسته نیز گرفته شود.
![روش تهیه مسقطی گردویی 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/01/20140408102734362_masghati-10.jpg)
یک و نیم پیمانه شکر (حدود 220 گرم) را اضافه کرده، هم میزنیم و بعد 20 گرم کره یا یک قاشق غذاخوری روغن معطر حیوانی را اضافه کرده، هم میزنیم تا مسقطی قوام آید و آماده شود.
![روش تهیه مسقطی گردویی 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/01/20140408102734382_masghati-11.jpg)
مواد داغ مسقطی را به قطر نیم الی سانت روی یک کیسه فریزر ریخته و با یک کفگیر روی آن را صاف میکنیم. سپس مقداری گردوی خردشده وسط آن ریخته، مواد را لوله میکنیم و بعد کیسه فریزر را باز کرده، روی مسقطی لوله شده مقداری پودر نارگیل میریزیم و دوباره پلاستیک را دور مسقطی پیچیده، آن را برای 4 الی 5 ساعت در یخچال میگذاریم تا سفت شده، آماده پذیرایی شود. با این مقدار مواد لازم به اندازه سه رول مسقطی گردویی میتوان درست کرد.
![روش تهیه مسقطی گردویی 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/01/20140408102734401_masghati-12.jpg)
میتوان مسقطی لقمهای درست کرد. برای این کار، دو کیسه فریزر را داخل هم قرار میدهیم و مواد داغ مسقطی را در آن میریزیم و نوک کیسه فریزر را سوراخ میکنیم تا یک قیف درست شود. سپس مقداری پودر نارگیل در یک کاسه ریخته و مواد مسقطی را تکهتکه روی پودر نارگیلها میریزیم. یک گردو روی آن قرار داده، دوباره پودر نارگیل به اطراف مسقطی میپاشیم و در یخچال گذاشته تا سفت شده، آماده پذیرایی شود. با این مقدار مواد لازم به اندازه سی و پنج عدد مسقطی لقمهای گردویی خواهیم داشت.
![روش تهیه مسقطی گردویی 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/01/20140408102734421_masghati-13.jpg)
همچنین میتوان رول مسقطی گردویی را به روش دیگری درست کرد. برای این کار، دو کیسه فریزر را داخل هم قرار میدهیم و مواد داغ مسقطی را در آن میریزیم و نوک کیسه فریزر را سوراخ میکنیم تا یک قیف درست شود. سپس مقداری پودر نارگیل روی یک کیسه فریزر ریخته و مواد مسقطی را به صورت لولهای روی پودر نارگیلها میریزیم. چند گردو روی آن قرار داده، دوباره پودر نارگیل به اطراف مسقطی میپاشیم و در یخچال گذاشته تا سفت شده و بعد برش میزنیم تا آماده پذیرایی شود. با این مقدار مواد لازم به اندازه سه رول مسقطی گردویی خواهیم داشت.
![روش تهیه مسقطی گردویی 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/01/20140408102734439_masghati-14.jpg)
در هنگام پخت میتوان کمی زعفران یا کاکائو به مسقطی اضافه کرد تا مسقطی زعفرانی یا کاکائویی در ست شود و به جای مغز گردو میتوان از فندق یا ... استفاده کرد.
نشاسته یک پیمانه
پودر نارگیل یک پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
گلاب سه پیمانه
کره بیست گرم
گردو یک پیمانه
با این مقدار مواد لازم حدود 35 عدد از «مسقطی گردویی» خواهیم داشت.
مواد لازم
![روش تهیه مسقطی گردویی 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/01/18647615618152173181217825056157229242199.jpg)
![روش تهیه مسقطی گردویی 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/01/21222496255200207231239154865418214815214997.jpg)
یکونیم پیمانه شکر، معادل 220 گرم. سه پیمانه گلاب، معادل 450 گرم. اگر گلاب خلوص زیادی داشته باشد، میتوان سه پیمانه مخلوط گلاب و آب را استفاده کرد.
![روش تهیه مسقطی گردویی 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/01/1182372022301486210912399875013812115166.jpg)
![روش تهیه مسقطی گردویی 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/01/305883131851600227563540191357229167.jpg)
یک پیمانه یا یک کاسه ماستخوری گردو، معادل صد گرم. یک پیمانه پودر نارگیل، معادل 50 گرم.
![روش تهیه مسقطی گردویی 1](http://img1.tebyan.net/big/1392/01/472381891802538241792001715912635140177237.gif)
![روش تهیه مسقطی گردویی 1](http://img1.tebyan.net/big/1392/10/21171138221916618516197372317518113721371.jpg)
یک بسته کره بیست گرمی یا یک قاشق غذاخوری روغن معطر حیوانی.
![روش تهیه مسقطی گردویی 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/01/19753961161763414950122332136895174146.jpg)
یک پیمانه نشاسته، معادل صد گرم.
طرز تهیه مسقطی گردویی
![روش تهیه مسقطی گردویی 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/01/20140408102734459_masghati-9.jpg)
یک پیمانه نشاسته و یک پیمانه گلاب را مخلوط کرده، در صورت نیاز از صافی میگذرانیم. دو پیمانه گلاب دیگر را اضافه کرده، روی شعله قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا سفت شود و بوی خامی نشاسته نیز گرفته شود.
![روش تهیه مسقطی گردویی 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/01/20140408102734362_masghati-10.jpg)
یک و نیم پیمانه شکر (حدود 220 گرم) را اضافه کرده، هم میزنیم و بعد 20 گرم کره یا یک قاشق غذاخوری روغن معطر حیوانی را اضافه کرده، هم میزنیم تا مسقطی قوام آید و آماده شود.
![روش تهیه مسقطی گردویی 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/01/20140408102734382_masghati-11.jpg)
مواد داغ مسقطی را به قطر نیم الی سانت روی یک کیسه فریزر ریخته و با یک کفگیر روی آن را صاف میکنیم. سپس مقداری گردوی خردشده وسط آن ریخته، مواد را لوله میکنیم و بعد کیسه فریزر را باز کرده، روی مسقطی لوله شده مقداری پودر نارگیل میریزیم و دوباره پلاستیک را دور مسقطی پیچیده، آن را برای 4 الی 5 ساعت در یخچال میگذاریم تا سفت شده، آماده پذیرایی شود. با این مقدار مواد لازم به اندازه سه رول مسقطی گردویی میتوان درست کرد.
![روش تهیه مسقطی گردویی 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/01/20140408102734401_masghati-12.jpg)
میتوان مسقطی لقمهای درست کرد. برای این کار، دو کیسه فریزر را داخل هم قرار میدهیم و مواد داغ مسقطی را در آن میریزیم و نوک کیسه فریزر را سوراخ میکنیم تا یک قیف درست شود. سپس مقداری پودر نارگیل در یک کاسه ریخته و مواد مسقطی را تکهتکه روی پودر نارگیلها میریزیم. یک گردو روی آن قرار داده، دوباره پودر نارگیل به اطراف مسقطی میپاشیم و در یخچال گذاشته تا سفت شده، آماده پذیرایی شود. با این مقدار مواد لازم به اندازه سی و پنج عدد مسقطی لقمهای گردویی خواهیم داشت.
![روش تهیه مسقطی گردویی 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/01/20140408102734421_masghati-13.jpg)
همچنین میتوان رول مسقطی گردویی را به روش دیگری درست کرد. برای این کار، دو کیسه فریزر را داخل هم قرار میدهیم و مواد داغ مسقطی را در آن میریزیم و نوک کیسه فریزر را سوراخ میکنیم تا یک قیف درست شود. سپس مقداری پودر نارگیل روی یک کیسه فریزر ریخته و مواد مسقطی را به صورت لولهای روی پودر نارگیلها میریزیم. چند گردو روی آن قرار داده، دوباره پودر نارگیل به اطراف مسقطی میپاشیم و در یخچال گذاشته تا سفت شده و بعد برش میزنیم تا آماده پذیرایی شود. با این مقدار مواد لازم به اندازه سه رول مسقطی گردویی خواهیم داشت.
![روش تهیه مسقطی گردویی 1](http://img1.tebyan.net/big/1393/01/20140408102734439_masghati-14.jpg)
در هنگام پخت میتوان کمی زعفران یا کاکائو به مسقطی اضافه کرد تا مسقطی زعفرانی یا کاکائویی در ست شود و به جای مغز گردو میتوان از فندق یا ... استفاده کرد.