امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشنایی با استفاده از آب اضافی حاصل از پخت‌وپز

#1



آشنایی با استفاده از آب اضافی حاصل از پخت‌وپز 1



زمانی که بدانید مواد آب‌پز هر کدام ماده مغذی‌ای در آب به جا می‌گذارند، دیگر این آب را دور نمی‌ریزید بلکه از آن‌ برای پرورش گیاهان استفاده می‌کنید.
بگذارید آب خنک شود سپس از آن برای آبیاری گیاه استفاده کنید. فقط دقت کنید به این آب نمک اضافه نشده باشد تا سلامت گیاه به خطر بیفتد.

این مواد عبارتند از:
تخم‌مرغ
تخم‌مرغ هنگام آب‌پز شدن کلسیم از خود به جا می‌گذارد. پس از آن برای آبیاری گیاهان کلسیم‌دوست مانند گوجه فرنگی، سیب زمینی، بادمجان و فلفل استفاده کنید.

اسفناج
گیاهان به آهن نیاز دارند. آب اسفناج نه تنها آهن گیاه را تامین می‌کند بلکه در کاهش میزان پتاسیم موثر است.

ماکارونی
آب نشاسته از جمله مواد مغذی خاک است و مطمئنا برای گیاهان مفیدتر است.

سیب‌زمینی
از آب سیب‌زمینی آب‌پز شده به دلیل داشتن نشاسته برای حاصلخیزی خاک استفاده کنید.



هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طرز تهیه ماهی کباب با استفاده از کباب پز تابشی گازی
  کباب پز تابشی – طرز تهیه جوجه ترش گیلانی با استفاده از سبزی معطر و رب انار
Heart آشنایی با روش تهیه مسقطی لقمه ای
  طبخ جوجه کباب مراکشی با استفاده از کباب پز تابشی خانگی
  ایده هایی برای استفاده از هویج
  آشنایی با انواع چیپس
  استفاده از نمک در غذا
  بهترین راه های کاهش وزن اضافی
  آشنایی با روش تهیه مربا شاتوت
Heart آشنایی با طرز تهیه سوپ جو (جدید)

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان