آشنایی با استفاده از آب اضافی حاصل از پختوپز - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: آشنایی با استفاده از آب اضافی حاصل از پختوپز (/showthread.php?tid=135694) |
آشنایی با استفاده از آب اضافی حاصل از پختوپز - ஐற£ℒἶ†дஐ - 13-07-2014 زمانی که بدانید مواد آبپز هر کدام ماده مغذیای در آب به جا میگذارند، دیگر این آب را دور نمیریزید بلکه از آن برای پرورش گیاهان استفاده میکنید. بگذارید آب خنک شود سپس از آن برای آبیاری گیاه استفاده کنید. فقط دقت کنید به این آب نمک اضافه نشده باشد تا سلامت گیاه به خطر بیفتد. این مواد عبارتند از: تخممرغ تخممرغ هنگام آبپز شدن کلسیم از خود به جا میگذارد. پس از آن برای آبیاری گیاهان کلسیمدوست مانند گوجه فرنگی، سیب زمینی، بادمجان و فلفل استفاده کنید. اسفناج گیاهان به آهن نیاز دارند. آب اسفناج نه تنها آهن گیاه را تامین میکند بلکه در کاهش میزان پتاسیم موثر است. ماکارونی آب نشاسته از جمله مواد مغذی خاک است و مطمئنا برای گیاهان مفیدتر است. سیبزمینی از آب سیبزمینی آبپز شده به دلیل داشتن نشاسته برای حاصلخیزی خاک استفاده کنید. |