27-06-2014، 20:08
مواد لازم:
سیب لبنانی زرد 1کیلوگرم ، شکر 1.5 کیلوگرم، وانیل 0.5 قاشق چایجوری و یا دانه هل مقداری
جوهرلیمو در صورتی که سیبها شیرین باشد 3/1 قاشق چایخوری، لیمو ترش 2 عدد، آب 3-4لیوان
جوهرلیمو در صورتی که سیبها شیرین باشد 3/1 قاشق چایخوری، لیمو ترش 2 عدد، آب 3-4لیوان
طرز تهیه:سیبها را پس از شستن یابه صورت پره های پرتقال یا بصورت حلقه حلقه در می آوریم . در صورتی که سیبها خیلیرسیده باشد مقداری از شکر لابلای قطعات سیب می پاشیم (جهت جلوگیری از سیاه شدنسیبها ، پس از پوست گرفتن روی سطح سیبها را آغشته به آبلیمو می کنیم ). آب و شکر رامخلوط کرده ، در ظرف مناسبی ریخته روی حرارت می گذاریم تا بجوشد (در صورتی که شکرتمیز و سفید نباشد ، قبلاً جرم آنرا با سفیده تخم مرغ می گیریم)، سپس قطعات سیب رادر داخل آن ریخته و شعله را نسبتاً تند می کنیم تا مربا جا بیفتد . در پایان جهتخوش طعمی مربا وانیل یا دانه های هل را اضافه می نماییم