امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای سیب

#1
مواد لازم:
سیب لبنانی زرد 1کیلوگرم ، شکر 1.5 کیلوگرم، وانیل 0.5 قاشق چایجوری و یا دانه هل مقداری
جوهرلیمو در صورتی که سیبها شیرین باشد 3/1 قاشق چایخوری، لیمو ترش 2 عدد، آب 3-4لیوان
طرز تهیه:سیبها را پس از شستن یابه صورت پره های پرتقال یا بصورت حلقه حلقه در می آوریم . در صورتی که سیبها خیلیرسیده باشد مقداری از شکر لابلای قطعات سیب می پاشیم (جهت جلوگیری از سیاه شدنسیبها ، پس از پوست گرفتن روی سطح سیبها را آغشته به آبلیمو می کنیم ). آب و شکر رامخلوط کرده ، در ظرف مناسبی ریخته روی حرارت می گذاریم تا بجوشد (در صورتی که شکرتمیز و سفید نباشد ، قبلاً جرم آنرا با سفیده تخم مرغ می گیریم)، سپس قطعات سیب رادر داخل آن ریخته و شعله را نسبتاً تند می کنیم تا مربا جا بیفتد . در پایان جهتخوش طعمی مربا وانیل یا دانه های هل را اضافه می نماییم
پاسخ
آگهی
#2
ey val dari

eyyyyyyyyyy valllllllll

eyyyyyyyyyy  vvvvvvvvvalllllllll
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان