انجمن های تخصصی  فلش خور
مربای سیب - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: مربای سیب (/showthread.php?tid=126918)



مربای سیب - امیررضا* - 27-06-2014

مواد لازم:
سیب لبنانی زرد 1کیلوگرم ، شکر 1.5 کیلوگرم، وانیل 0.5 قاشق چایجوری و یا دانه هل مقداری
جوهرلیمو در صورتی که سیبها شیرین باشد 3/1 قاشق چایخوری، لیمو ترش 2 عدد، آب 3-4لیوان
طرز تهیه:سیبها را پس از شستن یابه صورت پره های پرتقال یا بصورت حلقه حلقه در می آوریم . در صورتی که سیبها خیلیرسیده باشد مقداری از شکر لابلای قطعات سیب می پاشیم (جهت جلوگیری از سیاه شدنسیبها ، پس از پوست گرفتن روی سطح سیبها را آغشته به آبلیمو می کنیم ). آب و شکر رامخلوط کرده ، در ظرف مناسبی ریخته روی حرارت می گذاریم تا بجوشد (در صورتی که شکرتمیز و سفید نباشد ، قبلاً جرم آنرا با سفیده تخم مرغ می گیریم)، سپس قطعات سیب رادر داخل آن ریخته و شعله را نسبتاً تند می کنیم تا مربا جا بیفتد . در پایان جهتخوش طعمی مربا وانیل یا دانه های هل را اضافه می نماییم



RE: مربای سیب - ho3in.behnam - 27-06-2014

ey val dari

eyyyyyyyyyy valllllllll

eyyyyyyyyyy  vvvvvvvvvalllllllll