10-06-2014، 11:13

اینم یه غذای قدیمی البته من که اولین بار بود درس کردم اونم از مجله و نوشته بود ” کَهی پِلا ” که فکر کنم شمالیه
مواد لازم:
کدو حلوایی 300 gr
گردو 150 gr
پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
کشمش پلویی 150 gr
عدس نصف پیمانه
برنج 2 پیمانه
دارچین 1 قاشق چای خوری
ادویه پلویی و نمک و فلفل و روغن یا کره
کدو رو پوست میکنیم و مکعبی خورد میکنیم بعد تو کمی روغن تفتش میدیم که هم سرخ بشه و هم نیم پز بشه البته مراقب باشین له نشه ، گردو رو خورد میکنیم و به کدو اضافه میکنیم. بعد پیاز داغ و دارچین و ادویه و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم.
عدس رو هم که با آب میپزیم ، برنج ام که آبکش میکنیم.
حالا یه لایه برنج یه لایه عدس یه لایه ام از مواد کدو حلوایی تا موادمون تموم بشه ، بعد روی حرارت خیلی کم میذاریم دم بکشه.
کشمش رو هم سرخ میکنیم و موقع سرو روش میریزیم.
این دستور اصلیش بود اما بدون عدس هم درست میشه یا با گوشت قلقلی شده دیگه بقیه اش سلیقه ایه