15-06-2014، 14:52

مواد لازم:
يك پيمانه
هلو و زردآلو
از هر كدام دو عدد
ماست كمچرب
يك پيمانه
عسل
سه قاشق سوپخوری
طرز تهيه:
ابتدا شاهتوت يا توتفرنگي را با هلو و زردآلوي كه هسته آن را جدا كردهايد درون مخلوطكن ريخته سپس اين مخلوط كه مثل پوره شده با ماست و عسل مخلوط كنيد و مدت سه تا چهار ساعت در فريزر قرار دهيد پس از اينكه مواد بسته شد، از فريزر در آورده و با مخلوطكن يا همزن بزنيد تا يكدست شود ميتوانيد اين دسر را همينطوري ميل كرده يا 24 ساعت در فريزر قرار داده تا به صورت يخ در بيايد و با تكههاي ميوه تزئين كرده و ميل كنيد.