امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آنچلوتي: عجله‌اي براي خريد بازيکن ندارم

سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد گفت تيمش در بازار نقل‌وانقالات تابستاني نيازي به خريد مهره‌هاي زياد ندارد و براي جذب بازيکنان مورد نظرش تا پايان جام جهاني صبر خواهد کرد.
کارلو آنچلوتي اعلام کرد که فعلاً برنامه‌اي براي خريد بازيکن جديد ندارد و تا پايان جام جهاني 2014 براي شناسايي مهره‌هايي که مي‌توانند ترکيب تيم او را براي فصل آينده تقويت کنند،‌ منتظر خواهد ماند.

به گزارش تسنيم، آنچلوتي در اين خصوص اظهار داشت: تا پايان جام جهاني بازيکن نمي‌خريم. عجله‌اي براي خريد بازيکن نداشته و احتياجي به جذب مهره‌‌هاي فراواني نداريم. تا 31 آگوست براي خريد بازيکن وقت هست.

آنخل دي‌ماريا، بال آرژانتيني رئال مادريد يکي از بازيکناني است که گفته مي‌شود احتمال دارد در تابستان امسال رئال مادريد را ترک کند. کارلتو در اين خصوص اظهار داشت: شک ندارم که او در رئال مادريد خواهد ماند. فکر مي‌کنم دي‌ماريا مي‌داند که در رئال مادريد همه دوستش دارند. رئيس باشگاه او را دوست دارد و همينطور ساير اعضاي باشگاه و هواداران.

سرمربي ايتاليايي کهکشاني‌ها در پاسخ به اين سؤال که فصل آينده کدام يک از دو دروازه‌بان تيمش، ايکر کاسياس و ديه‌گو لوپس دروازه‌بان اصلي رئال خواهد بود، تصريح کرد: باشگاه با کاسياس مذاکره کرده و او گفته که از وضعيتش بسيار راضي است و مي‌خواهد بماند. با اين حال بايد ببينيم که براي فصل آينده وضعيت کدام دروازه‌بان براي ايستادن درون دروازه مساعد‌تر است.
آنچلوتي: عجله‌اي براي خريد بازيکن ندارم 1
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  دوست ندارم جای دختر یا همسر آنتونیو کونته باشم
  عجله عجیب سرپرست فدراسیون تنیس برای پرداخت حق‌الزحمه تمدید کارت مربیان و داوران
  ستین: دوست ندارم بارسلونا را قهرمان لالیگا اعلام کنند
  شیخ دیاباته: دوست ندارم فوتبالم در ایران تمام شود/ علاقه دارم در عربستان هم بازی کنم
  الکساندر نوری: برنامه‌ای برای جذب بازیکنان ایرانی ندارم
  پيام هاي بازيكنان بارسا براي رافينيا
  گوتزه: قصد جدایی از بایرن را ندارم
  پورحیدری: از بازگشت بیک‌زاده خبر ندارم
  چهار نكته اي كه نيمار براي فصل بعد بايد از انها دست بكشد +عكس
  پیشنهاد پرسپولیس به دروازه‌بان استقلال/طالب‌لو:حرفی ندارم!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان