10-06-2014، 11:05
مزه ی این پاستا فوق العاده اس ، البته واسه کسایی که طعم ملس رو دوس دارن
پاستا 1 بسته ( من اسپاگتی 5/1 500 gr استفاده کردم )
سینه ی مرغ 1 عدد خورد شده
آلو زرد 7 ، 8 عدد
جعفری 1 قاشق خورد شده
فلفل سبز قلمی 3 عدد
پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق
نمک و فلفل و زردچوبه و کاری یا هر ادویه ای که دوست دارین و کمی دارچین
شکر کمی که ملس بشه رو به ترش البته
روغن مقداری ( من از کانولا استفاده کردم خوشمزه تره )
اول پیاز رو خلالی خورد کرده و سرخش میکنیم و بعد فلفل سبز رو خورد کرده و اضافه میکنیم به همراه سینه مرغ و مواد رو تفت میدیم ، آلو ها رو خورد کرده و هسته هاشو میگیریم ، مرغ که سرخ شد ادویه ای که دوست داریم رو میریزیم و رب رو هم تفت میدیم که کمی باز بشه سپس کمی آب اضافه میکنیم و آلو ها رو هم میریزیم ( من آلو رو هسته گرفتم و خورد کردم ) تا بپزن و اگه دوست داشتین ملس بشه طعمشو میزون میکنین. البته نذارین خیلی له بشه که آلو توش دیده بشه
پاستا رو هم توی آب جوش و کمی روغن و نمک میپزیم و آبکش میکنیم.
آب مرغ که غلیظ شد جعفری رو اضافه میکنیم و چندتا جوش که زد خاموش میکنیم و روی پاستا میریزیم و نوش جان البته ما اکثرا با پاستا مخلوط میکنیم که عالی میشه.
واقعا طعم متفاوت و خیلی خوبی داره ، ما که دوسش داشتیم