27-06-2012، 12:30
مواد لازم:
برنج =دو پیمانه
فیله ماهی پختهشده =۱۵۰ گرم
پیاز =یک عدد
سبزی ( گشنیز، جعفری، تره و شوید) =چهار قاشق غذاخوری
زعفران آبکرده =دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون و نمک= به میزان لازم
طرز تهیه:
سبزیها را با کمی روغن تفت دهید. برنج را به همراه نمک و روغن بپزید. پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس به آن فیله ماهی خردشده را اضافه کنید. قالب را چرب کرده و ته قالب را برنج زعفرانی بریزید. سپس کمی از برنج را با فیله ماهی مخلوط کرده و مقداری را نیز با سبزیجات تفت دهید و هر کدام را به ترتیب روی برنج زعفرانی بریزید، سپس در بشقاب برگردانید.
برنج =دو پیمانه
فیله ماهی پختهشده =۱۵۰ گرم
پیاز =یک عدد
سبزی ( گشنیز، جعفری، تره و شوید) =چهار قاشق غذاخوری
زعفران آبکرده =دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون و نمک= به میزان لازم
طرز تهیه:
سبزیها را با کمی روغن تفت دهید. برنج را به همراه نمک و روغن بپزید. پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس به آن فیله ماهی خردشده را اضافه کنید. قالب را چرب کرده و ته قالب را برنج زعفرانی بریزید. سپس کمی از برنج را با فیله ماهی مخلوط کرده و مقداری را نیز با سبزیجات تفت دهید و هر کدام را به ترتیب روی برنج زعفرانی بریزید، سپس در بشقاب برگردانید.