08-02-2013، 13:47
![Smile Smile](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/smile.gif)
|
نقد موجودات کارتون و بازی بن تن |
|||||
08-02-2013، 13:47
![]() ![]() ![]() ![]()
14-02-2013، 22:43
(آخرین ویرایش در این ارسال: 14-02-2013، 22:59، توسط younes shahsavani.)
کی چی کجا؟؟؟؟
![]() ![]() ![]() ![]() من به تو نگاه نمی کنم... اره راست می گی........ ![]() چرا هیچ کس نیست......:97: ![]() ![]() ![]() ![]() (04-08-2012، 13:38)amirarshia56 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (05-01-2013، 14:49)مصطفی طباطبایی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. راست میگی.......... بازی بن تن کم دارد.... ![]() ![]() (08-02-2013، 13:44)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چی مسخره ................................ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
15-02-2013، 13:00
![]()
11-03-2013، 12:15
بازی بامزه یی
(17-05-2012، 23:28)mohsenniceboy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. محسن درست میگه.قسمت اولben 10،قسمت دومben 10 aline force و قسمت سوم هم ben 10 ultimat aline force هست که در جمع تو کارتون یک میلیون و 903 هزار(حدودا) موجود وجود داره خود آزموس گفت.طرفدار های بن تن باید آزموس رو بشناسن(سازنده ی امنی تریکس).من عاشقشم.هر سه تا قسمتاشم دیدم.اول و دوم رو کامل و چندین قسمت از سومی.خیلی کارتون خوبیه.اینقد دیدم همه چیشو حفظم.قسمت سومش از همه پیشرفته تره.همه کسایی هم که ندیدن برن ببینن.عالیه.من بیشتر از داداشم دوست دارم.راستی محسن دوبلش تموم شده . الان فصل اول و دومشو من دوبله خریدم دیدم.اتفاقا دوشنبه قبل آخرین قسمت الین فورس اومد.دعا کنین فصل سومشم بیاد.اون ده هزار موجود هم الکیه.گفتم که در کل یک میلیون و نه صد و سه هزار موجود کد گذاری شده وجود داره.اینی که گفتم عین جمله آزموسه.تو که میدونی کیو میگم.
10-04-2013، 15:28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
24-09-2013، 14:13
99خ8ه8منهخمخ959لتبهبنلتاماتفملنمذلبنرخنثفرننمربلنمتذتادنمامانانمانانامناماننامانملنلملمالکاماکومکببخحخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخهننننننننننننننننننننننننننننلللللللللللللللللللللللللللللللللللنووووووووووووووووووووووووووووذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذددددددددددددددددددددددددد ررررررررررررررررررررررررررررررررربببببببببببببببببببببببببببببببخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ666666666666666666666ئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئذرعععععععععععععععععصثثثثثثثثثثثثثثثمممممممممممممممممممببببببببببببببباااااااااااااااااللللللللللللللنمممممممممممممممممتتتتتتتتتتتتتتتووووووووووووووذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذشسسسسسسسسسسسسسسننننننننننننننلببببذذذذذذذذذذذذذذزر نننننننننننننییییییییییییییئئئئئئئئئئئئئررررررررررررممممممممممممممممیببببببببببدئئئئئئئئئئئئئئلببببببببببب.مببببببببببببب ئئئئئئئئئئئلبل ف
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
25-04-2014، 8:29
مسخره هااااااا بازی بن 10 داداشم میخواد کوووووووشششششش پسسسسسسسسس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|