امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مارتینو : به گل های مسی عادت كردیم

Information 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://mr90.ir/files/clans/news/73d02e4344f71a0b0d51a925246990e7.jpg

تاتا مارتینو پیش از دیدار امشب تیمش در دور برگشت مرحله یک‌چهارم نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: باید بهتر از اتلتیکو بازی کنیم تا برنده شویم. فکر می‌کنم هر دو تیم یکدیگر را بسیار خوب می‌شناسند.
این دو تیم با شیوه مشخصی از بازی در شرایط بسیار خوبی قرار دارند. چیزی که هنوز برای بارسلونا اتفاق نیفتاده این است که اولین گل را بزند و می‌خواهیم در این مسابقه این کار را انجام دهیم.
وی ادامه داد: فکر نمی‌کنم که اتلتیکو در تمام مسابقه تیم برتر میدان باشد اما اگر ما بتوانیم این کار را انجام می‌دهیم. دیگو کاستا بازیکنی است که مربی تا جایی که بتواند به او بازی می‌دهد. خیلی زود است که پیش‌بینی کنم او بازی می‌کند یا خیر. خودمان را برای بازی با اتلتیکو مادرید با حضور تمام بازیکنانش آماده می‌کنیم.

سرمربی بارسلونا خاطرنشان کرد: مسی باعث شده که به گل‌های او در هر مسابقه عادت کنیم بنابراین وقتی این اتفاق نمی‌افتد، بسیار واضح است. اگر مسی بتواند تأثیر گذار باشد، برای ما خوب است، چه گل بزند و چه نزند. مسی در چهار ماه اخیر بسیار خوب بازی کرده و اگر بتوانیم بهترین نمایش او را در این مسابقه ببینیم، شانس ما برای صعود افزایش پیدا می‌کند.

وی اضافه کرد: امیدوارم که بتوانیم در 90 دقیقه کار را تمام کنیم و نیازی نباشد بازی به وقت اضافه کشیده شود. پاداش این مسابقه صعود به نیمه‌نهایی است و این به تیمی تعلق می‌گیرد که سخت تلاش کند و بهترین نمایشش را داشته باشد. یک تیم خیلی خوشحال می‌شود و تیم دیگر غمگین است.
مارتینو : به گل های مسی عادت كردیم 1
پاسخ
 سپاس شده توسط maria-masiha
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  پیروانی: باید به زندگی در کنار کرونا عادت کنیم/ همه بازیکنان پرسپولیس می‌مانند
  رئیس دورتموند: به ورزشگاه خالی عادت کرده‌ام
  بیوگرافی جراردو تاتا مارتینو
  فیروز کریمی : پرسپولیس عادت دارد دو بازی دو بازی ببازد!
  رئال و عادت زشت تمارض، بیل شاگرد نا خلف رونالدو!!
  تاتا مارتینو: دوست دارم مسی توپ طلا را کسب کند
  تاتا مارتینو: مسی توانایی تطبیق پذیری در تیم های بزرگ جهان را دارد
  جوایزی که به دستان مسی عادت کرده بود!
  مسي و عادت جام گرفتن از بچگي(عکس) اوخی مسی کوشولو^_^
  یونایتد نسخه جدید بارسلونا تاتا مارتینو

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان