11-02-2014، 15:26
رئیس هیات مدیره جامعه پزشکان متخصص داخلی گفت: نگهداری انواع سبزی و میوه نشسته در یخچال ، میزان ابتلا به بیماری های عفونی را افزایش می دهد. دکتر ایرج خسرونیا در گفتگو با ایرنا افزود: به دلیل این که سبزی ، کاهو، هندوانه ، خربزه و طالبی در محیطهای آلوده و با آب پس مانده فاضلاب رشد می کند ، می تواند به میکروب های خطرناکی همچون تب روده آلوده باشد. وی افزود: تب روده یک بیماری عفونی مسری است که ازطریق مصرف آب و غذای آلوده به انسان منتقل می شودو با تب طولانی مدت ، لرز ، بی اشتهایی ، ضعف عمومی و لاغری در فرد مبتلا همراه است.خسرونیا اظهار کرد: براین اساس ، نگهداری میوه و سبزی نشسته در یخچال سبب انتقال میکروب از این مواد به دیگر مواد غذایی می شود و اعضای خانواده را به بیماری های عفونی مختلف از جمله بیماری های دستگاه گوارش مبتلا می کند. وی افزود: آمارها نشان می دهد اغلب افرادی که بر اثر مصرف این گونه مواد غذایی آلوده به بیماری های عفونی مبتلا شده اند، با درمان های معمولی معالجه نشده اند و باید در بیمارستان بستری شوند. خسرونیا گفت : دلیل عمده شیوع اسهال و استفراغ درفصل تابستان نیز مصرف انواع سبزی و میوه آلوده است.رئیس هیات مدیره جامعه پزشکان متخصص داخلی گفت : بسیاری از بیماری های دستگاه گوارش همچون اسهال و استفراغ و بیماری شبه وبا و تب روده در نتیجه رعایت نکردن نکات بهداشتی در تغذیه و مصرف غذاهای آلوده در فرد بروز می کند. خسرونیا افزود: شهروندان برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های عفونی باید از مصرف میوه و سبزی آلوده و نگهداری آن در کنار دیگر مواد غذایی در یخچال خودداری کنند. وی با اشاره به نحوه درمان مبتلایان به بیماری عفونی دستگاه گوارش اظهار کرد: مبتلایان به بیماری های عفونی دستگاه گوارش ، از طریق مصرف داروهای آنتی بیوتیک خوراکی و تزریق سرم درمان می شوند.دوره درمان برخی از این بیماری ها حداقل 10 روز به طول می انجامد.