معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در رابطه با نگهداری آبلیمو و اندازه ی بطری های مناسب هشدار داد و از اکسیده شدن آبلیمو در این شرایط گفت.
بازدید : 642 نفر
نگهداری آبلیمو شرایطی دارد که در صورت رعایت نکردن آنها ، آبلیمو اکسیده می شود . یکی از متخصصین سازمان غذا و دارو در این رابطه توضیحاتی ارائه نمودند که در ادامه می خوانید.
معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: بسته بندی آبلیمو در بطری هایبزرگ تر از دو لیتر غیرمجاز است. وی درباره غیر مجاز بودن بسته بندی آبلیمو در بطری های بزرگتر از دو لیتر، گفت: از آنجا که مصرف آب لیمو در منازل بیشتر به عنوان چاشنی و طعم دهنده غذایی و بسیار اندک است وقتی مقادیر زیادی در ظرف های حجیم نگهداری می شود، احتمال نگهداری آن در شرایط نامناسب بسیار می شود و خود این موضوع باعث اکسیده شدن آبلیمو و آسیب به مواد مفید آن می شود.
%D9%86%DA%AF%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%
وی ادامه داد: تولید کنندگانی که بر حسب سفارشات مراکز دولتی، ارگان ها و سازمان ها قصد دارند تولیدات خود را با بسته بندی های بزرگ تر از دو لیتر به فروش رسانند، صرفا با انعقاد قرارداد مشخص می توانند نسبت به ارائه بسته بندی های بزرگ تر از 2 لیتر برای این چاشنی محبوب و قدیمی اقدام کنند.
وی با تاکید بر اینکه آبلیموهای اکسیده شده هیچگونه ارزش غذایی ندارند، تصریح کرد: ویتامین های مورد انتظار مصرف کننده از یک میوه سالم، از این محصولات بدست نخواهد آمد. ضمن اینکه از نظر ظاهری نیز هم رنگش تغییر می کند و تغییر شکل در پی خواهد داشت.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در پایان با بیان اینکه توصیه عمومی ما به تازه خوری محصولات است، اظهار داشت: این مطلب یکی از محورهای تغذیه سالم است.
منبع : ایسنا /ن
بازدید : 642 نفر
نگهداری آبلیمو شرایطی دارد که در صورت رعایت نکردن آنها ، آبلیمو اکسیده می شود . یکی از متخصصین سازمان غذا و دارو در این رابطه توضیحاتی ارائه نمودند که در ادامه می خوانید.
معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: بسته بندی آبلیمو در بطری هایبزرگ تر از دو لیتر غیرمجاز است. وی درباره غیر مجاز بودن بسته بندی آبلیمو در بطری های بزرگتر از دو لیتر، گفت: از آنجا که مصرف آب لیمو در منازل بیشتر به عنوان چاشنی و طعم دهنده غذایی و بسیار اندک است وقتی مقادیر زیادی در ظرف های حجیم نگهداری می شود، احتمال نگهداری آن در شرایط نامناسب بسیار می شود و خود این موضوع باعث اکسیده شدن آبلیمو و آسیب به مواد مفید آن می شود.
%D9%86%DA%AF%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%
وی ادامه داد: تولید کنندگانی که بر حسب سفارشات مراکز دولتی، ارگان ها و سازمان ها قصد دارند تولیدات خود را با بسته بندی های بزرگ تر از دو لیتر به فروش رسانند، صرفا با انعقاد قرارداد مشخص می توانند نسبت به ارائه بسته بندی های بزرگ تر از 2 لیتر برای این چاشنی محبوب و قدیمی اقدام کنند.
وی با تاکید بر اینکه آبلیموهای اکسیده شده هیچگونه ارزش غذایی ندارند، تصریح کرد: ویتامین های مورد انتظار مصرف کننده از یک میوه سالم، از این محصولات بدست نخواهد آمد. ضمن اینکه از نظر ظاهری نیز هم رنگش تغییر می کند و تغییر شکل در پی خواهد داشت.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در پایان با بیان اینکه توصیه عمومی ما به تازه خوری محصولات است، اظهار داشت: این مطلب یکی از محورهای تغذیه سالم است.
منبع : ایسنا /ن