08-02-2014، 20:37
توجه به نکات زیر در سفر می تواند جلوی ابتلا به مسمومیت های غذایی را بگیرد:
1- از آب و آبمیوه های بسته بندی و مجاز استفاده کنید و در صورتی که آب سالم در اختیار ندارید، حتما آب را 3 تا 5 دقیقه بجوشانید.
2- از ماهی و گوشت های کاملا پخته شده استفاده کنید.
3- در صورت استفاده از سبزیجات، آنها را به صورت پخته و داغ مصرف کنید.
4- برای مصرف مجدد غذای پخته شده، حتما تا دمای 70 درجه سانتی گراد آن را گرم کنید.
5- غذاهای فاسد شدنی را بیش از 2 ساعت خارج یخچال قرار ندهید.
6- غذاهی خام را از غذاهای پخته دور نگه دارید.
اگر غذای پخته شده در منزل را برای ناهار خود حمل می کنید، فراموش نکنید که: تا لحظه ترک منزل غذاها را در یخچال نگهداری کنید و برای سرد نگه داشتن غذاها در طول مسیر و خارج از منزل از یخ و منبع سرمازای دیگر استفاده کنید. بعضی از غذاها را می توان حتی بدون منبع سرمازا ایمن نگاه داشت که این غذاها شامل میوه ها و سبزیجات، پنیر، گوشت و ماهی کنسرو شده، چیپس، ژله، ترشی ها و نان است. در خصوص غذاهایی که باید گرم مصرف شوند، بهتر است تا زمان مصرف گرم نگه داشته شوند. برای این کار غذا را در ظروف عایق دار مناسب و در بسته نگهدارید تا دمای آن بالای 60 درجه سانتی گراد حفظ شود. اگر برای گرم کردن مجدد از ماکروویو استفاده می کنید، برای حفظ رطوبت و افزایش ایمنی غذا روی آن را بپوشانید تا گرمای کافی به همه نقاط غذا برسد و حداقل تا 74 درجه سانتی گراد به غذای باقی مانده از وعده قبلی حرارت بدهید.
مسمومیت غذایی و به طور کلی اسهال و استفراغ برای کودکان بسیار جدی و پر خطر است؛ زیرا کودکان به سرعت دچار کم آبی می شوند. همچنین دستگاه ایمنی کودکان هنوز به طور کامل رشد نیافته است.
***همه این نکات را رعایت کنید تا تابستان خوبی را در پیش داشته باشید***
1- از آب و آبمیوه های بسته بندی و مجاز استفاده کنید و در صورتی که آب سالم در اختیار ندارید، حتما آب را 3 تا 5 دقیقه بجوشانید.
2- از ماهی و گوشت های کاملا پخته شده استفاده کنید.
3- در صورت استفاده از سبزیجات، آنها را به صورت پخته و داغ مصرف کنید.
4- برای مصرف مجدد غذای پخته شده، حتما تا دمای 70 درجه سانتی گراد آن را گرم کنید.
5- غذاهای فاسد شدنی را بیش از 2 ساعت خارج یخچال قرار ندهید.
6- غذاهی خام را از غذاهای پخته دور نگه دارید.
اگر غذای پخته شده در منزل را برای ناهار خود حمل می کنید، فراموش نکنید که: تا لحظه ترک منزل غذاها را در یخچال نگهداری کنید و برای سرد نگه داشتن غذاها در طول مسیر و خارج از منزل از یخ و منبع سرمازای دیگر استفاده کنید. بعضی از غذاها را می توان حتی بدون منبع سرمازا ایمن نگاه داشت که این غذاها شامل میوه ها و سبزیجات، پنیر، گوشت و ماهی کنسرو شده، چیپس، ژله، ترشی ها و نان است. در خصوص غذاهایی که باید گرم مصرف شوند، بهتر است تا زمان مصرف گرم نگه داشته شوند. برای این کار غذا را در ظروف عایق دار مناسب و در بسته نگهدارید تا دمای آن بالای 60 درجه سانتی گراد حفظ شود. اگر برای گرم کردن مجدد از ماکروویو استفاده می کنید، برای حفظ رطوبت و افزایش ایمنی غذا روی آن را بپوشانید تا گرمای کافی به همه نقاط غذا برسد و حداقل تا 74 درجه سانتی گراد به غذای باقی مانده از وعده قبلی حرارت بدهید.
مسمومیت غذایی و به طور کلی اسهال و استفراغ برای کودکان بسیار جدی و پر خطر است؛ زیرا کودکان به سرعت دچار کم آبی می شوند. همچنین دستگاه ایمنی کودکان هنوز به طور کامل رشد نیافته است.
***همه این نکات را رعایت کنید تا تابستان خوبی را در پیش داشته باشید***