![]() |
توصیه هایی برای مسافران - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57) +--- موضوع: توصیه هایی برای مسافران (/showthread.php?tid=86689) |
توصیه هایی برای مسافران - MOHSENEBRAHIMI - 08-02-2014 ![]() 1- از آب و آبمیوه های بسته بندی و مجاز استفاده کنید و در صورتی که آب سالم در اختیار ندارید، حتما آب را 3 تا 5 دقیقه بجوشانید. 2- از ماهی و گوشت های کاملا پخته شده استفاده کنید. 3- در صورت استفاده از سبزیجات، آنها را به صورت پخته و داغ مصرف کنید. 4- برای مصرف مجدد غذای پخته شده، حتما تا دمای 70 درجه سانتی گراد آن را گرم کنید. 5- غذاهای فاسد شدنی را بیش از 2 ساعت خارج یخچال قرار ندهید. 6- غذاهی خام را از غذاهای پخته دور نگه دارید. اگر غذای پخته شده در منزل را برای ناهار خود حمل می کنید، فراموش نکنید که: تا لحظه ترک منزل غذاها را در یخچال نگهداری کنید و برای سرد نگه داشتن غذاها در طول مسیر و خارج از منزل از یخ و منبع سرمازای دیگر استفاده کنید. بعضی از غذاها را می توان حتی بدون منبع سرمازا ایمن نگاه داشت که این غذاها شامل میوه ها و سبزیجات، پنیر، گوشت و ماهی کنسرو شده، چیپس، ژله، ترشی ها و نان است. در خصوص غذاهایی که باید گرم مصرف شوند، بهتر است تا زمان مصرف گرم نگه داشته شوند. برای این کار غذا را در ظروف عایق دار مناسب و در بسته نگهدارید تا دمای آن بالای 60 درجه سانتی گراد حفظ شود. اگر برای گرم کردن مجدد از ماکروویو استفاده می کنید، برای حفظ رطوبت و افزایش ایمنی غذا روی آن را بپوشانید تا گرمای کافی به همه نقاط غذا برسد و حداقل تا 74 درجه سانتی گراد به غذای باقی مانده از وعده قبلی حرارت بدهید. مسمومیت غذایی و به طور کلی اسهال و استفراغ برای کودکان بسیار جدی و پر خطر است؛ زیرا کودکان به سرعت دچار کم آبی می شوند. همچنین دستگاه ایمنی کودکان هنوز به طور کامل رشد نیافته است. ***همه این نکات را رعایت کنید تا تابستان خوبی را در پیش داشته باشید*** |