05-02-2014، 21:47
شما از پرتال آکاایران در سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آشپزی آکا بخش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آشپزی آسان قسمت انواع غذا با مرغ- خوراک مرغ با سس شکلاتی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید
مواد لازم برای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/url][url=http://cooking.akairan.com/]آشپزی آکا
برای چهار نفر:
مرغ= یک عدد
آرد= یک ق غ خ
پیاز نگینی خرد شده= یک عدد متوسط
چیلی= دو عدد
کره= 30 گرم
روغن= یک ق غ خ
آب لیمو= یک ق غ خ
عصاره مرغ= 250 م ل (یک لیوان)
گوجه فرنگی= 2 عدد متوسط
بادام سائیده شده =30 گرم
زنجفیل تازه رنده شده= یک ق غ خ
جوز هندی= مقدار کمی
شکلات تلخ= 60 گرم
آشپزی آکا بخش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آشپزی آسان قسمت انواع غذا با مرغ- خوراک مرغ با سس شکلاتی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید
خوراک مرغ با سس شکلاتی
این خوراک رو استاد پیشرو در برنامه خانه ما درست کردند...واقعاً عالی میشه سینه و ران مرغ را جدا میکنیم (از بقیه مرغ میتوان عصاره را تهیه کرد)، روغن را در ماهیتابه داغ ریخته و...
این خوراک رو استاد پیشرو در برنامه خانه ما درست کردند...واقعاً عالی میشه سینه و ران مرغ را جدا میکنیم (از بقیه مرغ میتوان عصاره را تهیه کرد)، روغن را در ماهیتابه داغ ریخته و...
مواد لازم برای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/url][url=http://cooking.akairan.com/]آشپزی آکا
برای چهار نفر:
مرغ= یک عدد
آرد= یک ق غ خ
پیاز نگینی خرد شده= یک عدد متوسط
چیلی= دو عدد
کره= 30 گرم
روغن= یک ق غ خ
آب لیمو= یک ق غ خ
عصاره مرغ= 250 م ل (یک لیوان)
گوجه فرنگی= 2 عدد متوسط
بادام سائیده شده =30 گرم
زنجفیل تازه رنده شده= یک ق غ خ
جوز هندی= مقدار کمی
شکلات تلخ= 60 گرم
طرز تهیه:
سینه و ران مرغ را جدا میکنیم (از بقیه مرغ میتوان عصاره را تهیه کرد)، روغن را در ماهیتابه داغ ریخته و سینه و رانهای مرغ را در آن تفت میدهیم. تکه های مرغ را در آورده و کنار میگذاریم.کمی کره در ماهیتابه ماهیتابه ریخته و پیاز را در آن تفت میدهیم.آبلیمو را اضافه کرده و میگذاریم بخار شود.سپس عصاره مرغ را داخل ماهیتابه ریخته و تکه های مرغ را در آن میچینیم و با حرارت ملایم نیمساعت میپزیم.
تکه های مرغ را در میاوریم و در کمی کره طلائی سرخ میکنیم.و گرم نگه میداریم. در ماهیتابه ای که حاوی سس است گوجه فرنگی خرد شده، چیلی،پودر بادام، زنجفیل و کمی نمک را ریخته و میگذاریم که سوزنی جوش بخورد.
شکلات را خرد کرده و کم کم به سس اضافه میکنیم، پس از دو یا سه دقیقه جوز را نیز داخل سس رنده کرده و سس را از روی حرارت برمیداریم. سینه و ران مرغ را در ظرف چیده و سس را روی آن میریزیم.این خوراک را میتوان با نان باگت(یا لواش) و یا با برنج سفید سرو کرد.
سینه و ران مرغ را جدا میکنیم (از بقیه مرغ میتوان عصاره را تهیه کرد)، روغن را در ماهیتابه داغ ریخته و سینه و رانهای مرغ را در آن تفت میدهیم. تکه های مرغ را در آورده و کنار میگذاریم.کمی کره در ماهیتابه ماهیتابه ریخته و پیاز را در آن تفت میدهیم.آبلیمو را اضافه کرده و میگذاریم بخار شود.سپس عصاره مرغ را داخل ماهیتابه ریخته و تکه های مرغ را در آن میچینیم و با حرارت ملایم نیمساعت میپزیم.
تکه های مرغ را در میاوریم و در کمی کره طلائی سرخ میکنیم.و گرم نگه میداریم. در ماهیتابه ای که حاوی سس است گوجه فرنگی خرد شده، چیلی،پودر بادام، زنجفیل و کمی نمک را ریخته و میگذاریم که سوزنی جوش بخورد.
شکلات را خرد کرده و کم کم به سس اضافه میکنیم، پس از دو یا سه دقیقه جوز را نیز داخل سس رنده کرده و سس را از روی حرارت برمیداریم. سینه و ران مرغ را در ظرف چیده و سس را روی آن میریزیم.این خوراک را میتوان با نان باگت(یا لواش) و یا با برنج سفید سرو کرد.