04-09-2013، 22:10
من2AFMرو بیش تر دوست دارم
|
تاپیک طرفداران امید رپ ایران ๑۩۞۩๑ یاس ๑۩۞۩๑ |
||||||||
04-09-2013، 22:10
من2AFMرو بیش تر دوست دارم
05-09-2013، 0:26
با این که من هوادار چند اتیشش نیستم ولی برای خودش و هواداراش احترام قائلم
سپاس بابت موضوع
05-09-2013، 11:35
همه ی رپرا خودشونو خفه ام کنن گرد پای یاس نمیشن !!!!!!!!!!!!!!
به عشخه من توهین نکنیدااااااا!! کلامون میره توهم!!!!!!! ![]() ![]() عشق فقط یاس
20-10-2013، 17:22
(17-08-2013، 11:25)Moji Viper نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.shayad poor tarafdar bashe vali bozorg nist shahin najafi ru eshgh ast
01-01-2014، 10:23
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-01-2014، 10:33، توسط دايانا فرزين.)
صداش +
قيافش- و ديگر هيچۀ................... ولي 2afm باحال تره
01-01-2014، 10:40
دوست پسرم عآشق یآسه .. ^_^
06-01-2014، 16:55
(17-08-2013، 11:09)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.معلومه آهنگاشو گوش نکردی گوش کنی حتما نظرت عوض میشه ![]()
06-01-2014، 17:00
ببین اعصاب مصاب ندارم رپر چی؟؟؟؟؟؟YAS
....................
10-01-2014، 11:29
فقط میتونم بگم قشنگ میخونه و دوسش دارم
![]()
13-11-2014، 15:41
(آخرین ویرایش در این ارسال: 13-11-2014، 15:44، توسط Moji Viper.)
اهنگ جدید یاس
که یکی از ترک های البوم اوردوز از کمپانی خط میباشد لینک دانلود پاپ موزیکدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://pop-music.ir/%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%DB%8C%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D8%B2%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یاس تیتراژ فیلم سینمایی چارسو را خواند ![]() [b]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاپ موزیک [/b] – پس از انتشار گفتگویی از مدیر کل دفتر موسیقی وزارت ارشاد مبنی بر تلاشهایی برای مجوز دار شدن «گفتآواز» (رپ فارسی)، در چهارچوب قوانین فرهنگی و اجتماعی، یکی از چهرههای مطرح این حوزه به عنوان خواننده یک فیلم سینمایی معرفی شده و به زودی این فیلم با صدای این خواننده در شبکه نمایش خانگی منتشر خواهد شد. یاس تیتراژ فیلم سینمایی چارسو را خواند
انتشار آنونس فیلم «چارسو» با حضور بازیگرانی چون «محمدرضا فروتن»، «نیوشا ضیغمی» و … و حضور «[b]یاس[/b]» به عنوان خواننده تیتراژ و ترانههای این فیلم در این آنونس، باعث شد که عملا شاهد نخستین قدمهای رسمی برای رسمیت بخشیدن به این سبک از موسیقی که به قول «پیروز ارجمند»، مختصات موسیقی ایرانی در آن وجود دارد و از طرفی منطبق بر فرهنگ ملی و اجتماعی ایران نیز هست، باشیم.
این در حالیست که «یاس» این روزها در خارج از کشور به سر میبرد.پیش از این مدیر کل دفتر موسیقی وزارت ارشاد درباره مجوز دار شدن «رپ فارسی» به «موسیقی ما» گفته بود: «سیاستگذاریهای کلان دفتر موسیقی به هیچ وجه بر این اساس نیست که تعیین کنیم موسیقیدانها چه خطی مشیای را پیش ببرند. ما برخلاف دورههای قبل کار کارشناسی انجام میدهیم و برخورد و نظارتهای مد نظر ما کاملا کارشناسی شده پیش خواهد رفت. لذا دفتر موسیقی امروز رسما از طریق سایت «موسیقی ما» اعلام میکند آمادگی بررسی آثار این حوزه را دارا هستیم. وقتی دفتر موسیقی امروز روی برخی سبکها مثل رپ کار کارشناسی انجام میدهد و و یک موضوعی را به این شکل مطرح می کند، نشان دهنده دوره جدیدی در فرهنگ موسیقی کشور است. ما به دنبال پاک کردن صورت مسئله نیستیم و می خواهیم کمک کنیم به بالندگی و بلوغ موسیقی ایرانی واعلام می کنیم که هر هنرمندی برای این بلوغ و بالندگی ایدهای دارد، قطعا از کمک و همراهی و همفکری دوستان استفاده خواهیم کرد. » «فرهاد نجفی» کارگردانی «چارسو» را برعهده دارد و این فیلم به زودی در شبکه نمایش خانگی توزیع خواهد شد.
| ||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|