19-07-2013، 13:28
1- اسم کامل:لوئیس تاملینسون
2-آهنگ مورد علاقه لوئیس از گروه Fray به نام look after you هست که خودش این آهنگو کاور کرده.
3- لوئیس میگه اگه من غذا بودم احتمالا من فلفل بودم چون میدونی من هاتم
4- مامان لوئیس میگه که همیشه لوئیس دختر های با موهای قهوه ای رو دوست داره
5- وقتی لوییس توایلایت:نیو مون رو میدیده اونجایی که ادوارد ل/خ/ت میاد بیرون و برق میزنه میزنه زیره خنده
6-آخرین باری که گریه کرده وقتی بوده که داشتن برای مستندشون فیلمبرداری میکردن و درباره مامانش و دلتنگیش از خونه حرف میزده،بوده
7-لوییس به خواهراش گفته که عاشق هری نشه چون اون بیش اندازه برای هری خوبه!!!!!!
8-لوییس یه بار تو اتاق هری میبینه هری و یه دختره دارن خیلی نزدیک میشن یه دفه داد میزنه سلام و الفرار !!!!!!!!
9- لیام فکر میکنه که لوییس داور خوبی برای ایکس-فکتور میشه چون لوییس روی هر چیزیه نظر داره!
10-لوییس دوست داره وقتی دختری عینک میزنه حالا چه واقعی چه الکی
11- لوییس یکبار از مدرسه اخراج میشه و سال 12 رو دوباره مجبور میشه بخونه
12- توی یه مصاحبه لوییس وقتی داشته قهوه میخورده میریزه روس تی شرت سفیدش و مجبورمیشه تا آخر مصاحبه اونو در بیاره!
لوئیس و دوست دخترش الینور:
خواهر های لوئیس
خواهش میکنم سپاس و نظر یادتون نره!
2-آهنگ مورد علاقه لوئیس از گروه Fray به نام look after you هست که خودش این آهنگو کاور کرده.
3- لوئیس میگه اگه من غذا بودم احتمالا من فلفل بودم چون میدونی من هاتم
4- مامان لوئیس میگه که همیشه لوئیس دختر های با موهای قهوه ای رو دوست داره
5- وقتی لوییس توایلایت:نیو مون رو میدیده اونجایی که ادوارد ل/خ/ت میاد بیرون و برق میزنه میزنه زیره خنده
6-آخرین باری که گریه کرده وقتی بوده که داشتن برای مستندشون فیلمبرداری میکردن و درباره مامانش و دلتنگیش از خونه حرف میزده،بوده
7-لوییس به خواهراش گفته که عاشق هری نشه چون اون بیش اندازه برای هری خوبه!!!!!!
8-لوییس یه بار تو اتاق هری میبینه هری و یه دختره دارن خیلی نزدیک میشن یه دفه داد میزنه سلام و الفرار !!!!!!!!
9- لیام فکر میکنه که لوییس داور خوبی برای ایکس-فکتور میشه چون لوییس روی هر چیزیه نظر داره!
10-لوییس دوست داره وقتی دختری عینک میزنه حالا چه واقعی چه الکی
11- لوییس یکبار از مدرسه اخراج میشه و سال 12 رو دوباره مجبور میشه بخونه
12- توی یه مصاحبه لوییس وقتی داشته قهوه میخورده میریزه روس تی شرت سفیدش و مجبورمیشه تا آخر مصاحبه اونو در بیاره!
لوئیس و دوست دخترش الینور:
خواهر های لوئیس
خواهش میکنم سپاس و نظر یادتون نره!