30-06-2024، 10:24
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-07-2024، 5:05، توسط ☪爪尺.山丨几几乇尺☪.)
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین الصلاة و السلام فیس الرحمن القاسم اللهم صل علی محمد و آل محمد جمیع الانبیا المرسلین وشهدا وصدیقين و جمیع عباد الله الصالحین و صل علی الائمة المعصومین سیما بقی الله الاعظم حجت ابن الحسن المهد المنتظر اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجلجهم اما بعد قال الباقر علیه السلام قال ثلاث و درجات ثلا کفارات والصلاة اما بعد موسی کن و یا الله خودم را و شما نمازگزاران عزیز و بزرگوار را توصیه میکنم به بهترین گوشه آخرت تقوای الهی در ابعاد مختلف چه در بعد معنوی چه در بعد اجتماعی چه در بعد خانوادگی چه در بعد سیاسی تقوا ابعاد مختلف دارد با کارمندی که روی شغل خود مسئولیتی دارد نسبت به شغلش باید اهل تقوا باشد اون شوهر در خانه نسبت به زن و بچه اش باید اهل تقوا باشد آن بازاری نسبت به شغل بازاری اش باید اهل تقوا باشد تقوا اقتضائی است تقوا فقط خواندن نماز روزه ذکر نیست هر کسی در هر موقعیتی مسئولیتی دارد در ابعاد مختلفش رعایت اصول و لوازم اون شغلش تقوای امت محسوب میشود لذا خودم را و شما سروران عزیز ارزشمند را توصیه میکنم به این امر مهم الهی یعنی تقوا در همین رابطه کلامی از امام باقر علیه السلام عرض کنم که امام باقر علیه السلام فرمود سه چیز درجات انسان رو بالا میبرد و سه چیز موجب کفاره های گناهان انسان میشود و سه چیز باعث کشندگی انسان میشود و سه چیز موجب نجات انسان میشود به طور خیلی خلاصه اینها را عرض کنم و اما درجات انس چیزی که باعث میشود درجات این انسان بالا برود امام علیه السلام فرمود فافشا السلام یکیش اینه که انسان سلام را بلند بگوید بلند سلام بگه این باعث بالا رفتن درجه انسان میشه بعضی ها یا سلام نمیکنند یا سلام میکنند سلام خیلی ضعیفی یک سینش معلومه بقیش معلوم نیست چیه دیگه افشا سلام سلام رو بلند گفتن چقدر ارزشمنده تازه آداب داره این سلام حالا جواب سلام سر جای خودش واجبه سلام گفتن مستحبه که ثوابش از جوابش بیشتره افشا سلام چقدر خوبه که انسان سلام رو هم کامل بگه سلام علیکم و رحمة الله این تکمیل جوابش جواب سلام هم خودش یک بحث مفصلی که میخوام از این بحث عبور بکنم و اطعام طعام فرمود یکی دیگر از چیزهایی که درجه انسان رو بالا میبرد طعام دادن این طعام دادنم برادرا خواهرا چند بعد داره یک طعام واجب کدام زبان واجبه یک کسی که بایستی روزه میگرفت به هر دلیلی روزه نگرفت غذاش رو به جا نیاورد این فرد تا سال آینده اگر نتوانست باید اطعام طعام بکنه واجبه یک طعام باید بده اگر خدای ناکرده این فرد عمدا روزه نگرفته باشه نه یک ۶۰ متعام نه از واجبات یک طعام مستحبی مثل همین که آدم نیت میکنه مثلا یک اطعامی برای فقرا بده خلاصه عرض بکنم که از بحثم عبور کنم در این باب خیلی بحث وجود داره یک روز تمام یا متعام روز غدیر روز غدیر چقدر ارزشمنده فرمودن اگر کسی یک به قول معروف غذا یک پرس غذا به قول امروزیا بده که من به یک میلیون از انبیا اطعام کردن روز غدیر یا به یک میلیون شهید اطعام کرده یا به یک میلیون حاجی حج مقبولش بهش اطعام کرده چقدر ارزنده خیلی ارزش اینم لازم نیست حتما به فقیر بدن اطعام اطعام هر کس اطعام کرد به هر کسی که بله مستحبات آدم به فقرا بده خیلی ارزشمنده افشا وسلام اطعام و طلاق طعام والسلام فرمود یکی دیگر از چیزهایی که درجه این انسان رو بالا میبرد نماز شبه در حالی که دیگران خوابیدن او بیدار با خدای خودش راز و نیاز میکنه خدایا به همه ما توفیقش رو عنایت بفرماید این سه تا نکته امام باقر فرمود سه چیز باعث میشه که کفاره گناه انسان بشه کفاره گناهی انسان باشه چیه یک اسباق الورات فرمود یکیش اینکه انسان در هوای سرد یک وضوی کامل بگیره در باب وضو هم باز مطالب بسیار زیاده چقدر خوبه من از یک شهید میخوندم میفرمود شما ۴۰ روز وضوی با خالص داشته باشید ببینید چه چیزی از خدا میخوید که خدا به شما نده وضو سعی کنیم دائم الحضور باشیم نکته دوم و المش بالیل و النهار الی الصلوات یا صلات فرمود که یکی دیگر از چیزهایی که باعث میشه گناه این انسان بریزه رفتن این انسان شبانه روزی به سمت اقامه نماز حالا این نماز میگه وقت اذان شد حرکت میکنه توجه بکنه دقت بکنه احترام بکنه به وقت نماز احترام بکنه والمحافظت علی الجماعات آیا برادرا جوونا خانوما نماز جماعت نماز جماعت کفاره انسان هر قدمی که انسان به سمت مسجد میره برای اینکه به نماز جماعت شرکت کنه خدای متعال گناهان او را میریزه و الصلالات المقات امام باقر علیه السلام فرمود سه چیز هم باعث میشه که این انسان را از بین ببره باعث هلاک این انسان میشه یکا بخور بخور انسان بخیل همسایه اش گرسنه است یکی احتیاج داره یکی نیاز داره دستش میرسه ولی بخول داره حتی به خانواده خودش بخونه داره بابا به زن و بچه ات برس کی میخوای نشون برسی یعنی منتظر باشن که ما کی میرویم تا اونها از ارث ما بهره ببرند حالا دستت میرسه کمک کن دوم اعجاب المرع به نفسه و هوا متبع دوم فرمود که انسانی که تابع هوای نفسشه این انسان خودشو نابود میکنه انسانی که تبعیت میکند از نفسش و سوم فرمود اعجاب المرع به نفسه انسان خود پسند فقط خودش هیچکسو تو این دنیا قبول نداره این آدما ضربه محکم به خودشون میزن و اما ثلاث الم منجیات سه چیز این انسان را نجات میده یک فخف الله عزوجل فیس والعلانیه فرمود یکیش اینه که این انسان در آشکارا و در نهان از خدا بترسه پس خدا بترس بعضیا خیلی واقعا نترسن نه از خودشون میترسند نه از مردم میترسند نه از خدا میترسند هرچی از دهانشون هرچی دلشون میخواد میشنوند بابا این گفتن ها این شنیدن ها این خوردن ها این دیدن ها اینها همه پیامد داره همه پیامد داره در خفای یک انسان مومن انتخابات ببینید خیلی راحت من و شما رو هم صحیح گناهان خودشون میکنن تو همین موبایل های من و شما دروغ های رو منتشر میکنن ما هم زود باور بلافاصله همون رو بدون اینکه بررسی کنیم تحقیق کنیم به دیگری ارسال میکنیم ما هم صحیح میشیم بابا برادر من خواهر من دقت کنیم هر عملی ریز و درشت عمل به اندازه یک خردل هم باشه باید پاسخ بدیم باید پاسخ بدیم خوف الله از خدا بترسید سر ولانیه دو وصد فی الغنا الفر فرمود یکی دیگر از اون موارد اینه که انسان ثروتمنده انسان فقیر هست اعتدال زندگی داشته باشه با اقتصاد زندگی داشته باشه مقتصد باشه زندگیش بر مبنای اقتصاد باشه اصراف نداشته باشه نه افراط داشته باشه در خرج کردن نه تفریط داشته باشه لذا یکی از عواملی که ما تو جامعه مشاهده میکنیم باعث ضع میشه بخاطر همین زیاد خواهی هاست زیاده و آخرین نکته رضا و سخت فرمود چه در حال خوشنودی چه در حال غضبناک عدالت را رعایت میکنه اهل عقل باشه عدالت داشته باشیم منصفانه بگیم منصفانه رای بدیم منصفانه قضاوت بکنیم انصاف داشته باشیم عقل داشته باشیم کسی چرا بی عدالتی میکنیم لذا اینم از نکاتی است که آقای امام باقر علیه السلام به ما توصیه فرمودند اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله صمد لم یلد و لم یولد ولم یکن له کفوا احد اللهم صل علی محمد و آل محمد الله اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین الصلاة و السلام احمد و فی الارا القاسم مصطفی محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم و علی علی ابن ابی طالب و فاطمه الزهرا الحسن و الحسین سید شباب اهل الجن و علی علی بن الحسین زین العابدین محمد بن علی باقر العلم بعد النبی و جعفر بن محمد صادق و موسی بن جعفر کاظم و علی ابن موسی رضا و محمد بن علی و علی ابن محمد والحسن بن علی حجت بن الحسن المهدی المنتظر اللهم کل لولیک الحجت ابن الحسن صلواتک علیه و علی السا و فی کل ساع ولیا و حافظا وقاعدا وصرا و دلی و فیها طویلا اما بعدسی کن و تق الله در خطبه دوم نیست خودم و شما را توصیه میکنم به تقوای الهی این امر مهم خدای تبارک و تعالی به همه انسان های در روی زمین یا ایها الناس اتق الله اینقدر خدای متعال در قرآن کریم به ما توصیه به تقوای الهی دارد اما بعد قال امیرالمومنین علی ابن ابی طالب بصیرتی مال علی نفسی و لب علیه آقا امیرالمومنین علی ابن ابی طالب بصیرتی من همواره بصیرت را همراه خودم دانم همواره بصیرت همراه من است بعد فرمود این بصیرت اینگونه با من همراه است که یک ببخشید ما لب علی این بصیرت طوری همراه من است که حقیقت برای من مشتبه نمی شود دوم فرمود و علیه علیه کسی هم نمیتواند حقیقت را وارونه به من القا کند خیلی مهمه این نوع بصیرت کارساز بصیرتی که انسان حقیقت را درک میکند دو کسی نمیتواند غیر حقیقت را حقیقت به انسان جلوه بده این بصیرت اینکه شما دیدید در روز عید غدیر رهبر حکیم و انقلاب حضرت امام خامنه ای عزیز اللهم صل علی محمد و آل محمد نهج البلاغه بخوانید برای این است که بعضی ها دیگر وارونه به شما حقیقت را پنهان نکند غیر حقیقت را حقیقت جا نزنند چرا نهج البلاغه نهج البلاغه چند بعد دانه یک فضایش فضای معنوی است یک فضایش فضاییست که من در همین رابطه میخوام اشاره داشته باشم محضر شما عرض بکنم یک بخش اعظمی از نهج البلاغه خیانت بزرگان اسلام به خود اسلام و رهبری اسلام و حاکمیت اسلام است مشاهده کنید نهج البلاغه رو خوب بخوانید دشمن اینقدر زیبا میتواند حقیقت را با غیر حقیقت برای ما تلبیس کند یکی از اون ماجراهایی که در نهج البلاغه مورد مطالعه قرار میگیرد یا اصلا همین ایامی که متعلق به غدیر خم است برای ما تبیین شده است یکی از توصیه هایی که به من و شما شده خانم زیارت غدیریه است که از امام هادی علیه السلام به ما به ارمغان رسیده اند در همین زیارت غدیریه بخوانید یکی از شخصیت های بزرگ عصر امیرالمومنین به عنوان یک چهره بصیرت معرفی میشود اما است در زیارت غدیریه امام هادی علیه السلام نام او را آورده است در نهج البلاغه یک بخش از این نکات در رابطه با خود شخصیت عمار است که آقا امیرالمومنین علی ابن ابی طالب فریاد میزند در آن ماجرای جنگ صفین و بعد از آن اما چرا حالا ببینید چگونه دشمن ت میکند چرا حضرت آقا به ما می فرما برید درست نهج البلاغه بخوانید پیغمبر گرامی عمار در هر یک از صفوف قرار گرفت اون بر حق است بر حق است اما وقتی که در صفین به شهادت رسید برای خیلی ها روشن شد که حقیقت کجا کجاست برای خیلی ها روشن شد ولی دشمنان امیرالمومنین علی ابن ابی طالب آمدن تلبیس کردن کاوه امیرالمومنین میفرماید بصیرت همواره با من است نه حقیقت بر من پوشیده میشود نه کسی میتواند حقیقت را برای من تلبیس کند ما لب سر آمدن گفتن بابا اگر اما شهید شد این علی بود که عمار را به شهادت رساند در حالی که عمار تو صف امیرالمومنین بود اون کسی که باعث شهادت اما شد علی ابن ابی طالب است اگر علی او را به همراه نمی آورد اموال شهید نمیشد چگونه تدریس میکند چگونه حقیقت را وارونه میکند شما در خاطرتون هست سه چهار سال پیش حضرت آقا بعد از انتخابات ریاست جمهوری آمدن رسماً اعلام کردند که بعضیها جای جلاد و شهید را عوض کردند جای جلاد و شهید را چه تهمت های که باید الله رئیسی نزدن امروزم از همون جریان از همون فکر رسما داره مطرح میکنه که این سه سالی که آیت الله رئیسی این شهید خدمت این شهید صمیمی با مردم این رئیس جمهور مردمی خدمات ارزشمندی که برای نظام و جبهه مقاومت انجام داد این سه سال را سه سال فلاکت معرفی میکن ببینید هنوز که هنوزه یعنی جای شهید رئیسی خالیه که بگه باز میخوید به من تهمت بزنید بزنید اینگونه رفتار میکنه بصیرت نیاز بصیرتی که انسان فریب نخوره با تضمین سازی چهره ها شما ببینید چه کسانی امروز دارن میان و با چه شعاری دارن میان با چه نگاهی دارن مطرح میکنن که ما باید دقت بکنیم باز شعارهای فریبنده ما را فریب نده دقت کنید با یک عده کت با نعرههای آنچنانی مردم را فریب بدن مواظب باشید مواظب باشید دقت کنید من به راحتی صحبت میکنم موقع من مشخص است من در رابطه با هیچ یک از این چهار نامزد محترم انتخاباتی نظری ندارم اما و در رابطه با اطرافیانش موضع دارد اونایی که یک روز با انقلاب بودند و هستند اونایی که یک روز باعث فتنه ۸۸ شدن اونایی که مردم را فراخواندند کف خیابان در مقابل نظام و حکومت و حاکمیت شعار دادند و ایستادن اینا رو مردم دقت کنید کجا قرار میگیره ما در رابطه با این چهار نامزد انتخاباتی میگیم تسلیم رای حکومتیم مورد تایید نظامه مورد تایید نظام هیچ ایرادی هم به شورای محترم نگهبان نداریم حتماً بر اساس مصلحتها و حکمت های نظام تصمیم گرفت و ما تسلیمیم اما در رابطه با اطرافیان اینها که میان تبلیغات گسترده میکن شعار میدن برخف شعارهای انقلاب حتما موضع باید داشته باشیم نباید بی تفاوت باشیم نباید بی توجه باشیم ما هیچ یک از این نامزدهای محترم را تخریب نمیکنیم حتی آداب تایید میکنیم اما در رابطه با اطرافیانی که یک روزی فتنه کردن در این نظام جمهوری اسلامی قطعا موضع داریم و قطعا در مقابل اونها حرف و حدیث داریم انم البصیر من سم بصیر کسی است که وقتی حرفی را میشنود ساده لوحانه دنبال حق ندا بینش پیدا کند به حقیقت دست پیدا بکنه این بصیره فرمود بره دنبالش حقیقت رو کشف کنه نه چیزی بدید باور کنه وتفع بالعمله فرمود آقا اگر میخواهی منفعت ببری آقای با بصیرت دقت کن عبرت را نگاه کن ببین عبرت ها چیه از آقا فرمودند دهه ۹۰ دهه عبرت دهه ۹۰ دهه عبرته عبرت دیگه عبرت میگیریم زیاد ترین انسان ها کسی است که قبلاً حوادثی را دیده است از آن عبرت نگیره اصلا عبرت نگیره باید عبرت گرفت وقتی دهه ۹۰ دهه عبرت میشود در حضور رئیس جمهور و کابینه اش رسما حضرت آقا میفرماید دهه ۹۰ دهه عبرت عبرت بگیریم ببینیم چه حوادثی برای نظام در بعد اقتصادی سیاسی اجتماعی خانوادگی و امثال این برای ملت ما به وجود آوردن عبرت بگیرید این فرازی از عرایض من به طور مختصر عرض بکنم پنجشنبه گذشته ولادت آقامون امام موسی کاظم علیه السلام بود تبریک عرض میکنم شهادت مظلومانه آیت الله دکتر بهشتی بود و ۷۲ تن از یاران مظلومش که چقدر تهمتها به این شهید والا مقام زده بودند یاد و خاطره این شهید و همراهانش و یاران عزیزش را گرامی میداریم این روز را روزبه قوه قضاییه نام گذاری کردند که من جا داده از زحمات و تلاش های همه عزیزان مون در دستگاه قضا به ویژه دستگاه قضایی شهرستان رامسر ریاست محترم دادگستری دادستان عزیز جوان و انقلابی شهر مان قضات محترم تبریک عرض بکنم خدا قوت عرض بکنم و انشالله که خدای متعال بهشون توفیق عنایت بکنه عادلانه و حق و حقوق مظلومین انشالله بهشون اراده بشه تشکر میکنیم بمباران کیمیایی شهر سردشت بود در سال 66 سلاح های که همین اروپاییها دادن و این همه خسارت به ملت عزیز ما وارد کردند شنبه فردا شهادت میثم تمار است در سال ۶۰ هجری قمری که داستان مفصلی دارد این میثم تمار رضوان الله تعالی علیه تا آخر تا پای ولایت ایستاد ولو اینکه چشم هاشو درآوردن زبانش رو کندن در وسط میدان شهر او را آویزان کردند اما از ولایت دست نکشید میثمار دوشنبه هفته آینده روز مبارک مباهله است روز بسیار بزرگیست روز خانواده نام گذاری شد ما پیشاپیش به همه خانواده ها تبریک عرض میکنیم اونجایی که داد مسیحی بلند شد که اگر ما به محجبه بریم قطعاً شکست خواهیم خورد و در این باب نفرین اون کسی که بر ما غلبه پیدا میکند پیامبر با اون چهره هایی که هست خدایا با پروردگارا به عزت و جلالت عاقبت بخیر بفرما لحظه ما را به خودمون واگذار روح امام و شهدا عالیس متعالی بفرما خدایا با پروردگارا این روز عزیز روزی که روز تعیین سرنوشت جمهوری اسلامی است با حضور گسترده مردم انشاالله رای حداکثری اولویت انتخاب فرد فرد اصلح یکی دیگر از آن لوازمش هست خدایا به این ملت عزیز ما قلب هایشان را به سمت پای صندوق های رای هدایت بفرما خدایا قلب هایشان را برای انتخاب اصلی هدایت بفرما خدایا دشمنان که برای نظام ما توطئه چیدن خدایا این توطئه ها بر علیه ش عنایت بفرما شر اشرار به خودشون باز گرد امام زمان مان تعجیل بفرما خدایا رحم عزیز و حکیم انقلاب اسلامی در پناه خودت حفظ بفرما بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله احد اللهم صل علی محمد و عجل فرجهم
لینک دانلود:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://imgurl.ir/uploads/u055621__.mp3