یک دستگاه کالباس بر را اجزایی نظیر: بدنه، حلزونی، دسته درجه، دسته صندلی، شفت فولی، خورشیدی، تیغه، تیز کن، انگشتی، موتور، پیچ رگلاژ موتور، پایه های کالباس بر، کوسه ای، چنگکی و کالباس گیر می سازد.
خب اکنون می خواهیم کار هر جزء را بیان کنیم.
بدنه: تمامی اجزای نام برده بر روی بدنه کالباس بر جای دارد.
حلزونی: در ارتباط با دسته درجه است.
دسته درجه: برای تنظیم ضخامت کالباس می باشد.
دسته صندلی: کالباس را به سمت تیغه برای اسلایس هدایت می کند در انواع دستی و اتومات یافت می شود.
شفت فولی: تیغه را بر روی این قطعه می بندند. این قطعه توسط تسمه حرکت می کند.
خورشیدی: برای تیغه حفاظی لحاظ می کنند که این حفاظ خورشیدی نام گرفته است.
تیغه: قطعه ای مهم در دستگاه که کار برش زدن را انجام می دهد.
تیز کن: بر روی تمامی کالباس بر ها، تیز کن قرار می دهند تا در مواقعی که تیغه به هر دلیل کند شده بتوان آن را تیز کرد.
انگشتی: کوسه ای به وسیله ی حلزونی بر روی انگشتی سوار می شود.
موتور: تسمه به وسیله ی موتور، گردش را به فولی انتقال می دهد.
پیچ رگلاژ موتور: برای حرکت موتور به سمت بالا و پایین می باشد.
پایه های کالباس بر: برای ثابت نگه داشتن دستگاه در زمان کار کردن است.
کوسه ای: کالباس را نگه می دارد.
چنگکی: ژامبون را تا انتها نگه داشته تا برش آن انجام شود. این قطعه مانع از هدر رفتن کالباس می شود.
کالباس گیر: از حرکت کالباس به درون تیغه جلوگیری می کند.
خب اکنون می خواهیم کار هر جزء را بیان کنیم.
بدنه: تمامی اجزای نام برده بر روی بدنه کالباس بر جای دارد.
حلزونی: در ارتباط با دسته درجه است.
دسته درجه: برای تنظیم ضخامت کالباس می باشد.
دسته صندلی: کالباس را به سمت تیغه برای اسلایس هدایت می کند در انواع دستی و اتومات یافت می شود.
شفت فولی: تیغه را بر روی این قطعه می بندند. این قطعه توسط تسمه حرکت می کند.
خورشیدی: برای تیغه حفاظی لحاظ می کنند که این حفاظ خورشیدی نام گرفته است.
تیغه: قطعه ای مهم در دستگاه که کار برش زدن را انجام می دهد.
تیز کن: بر روی تمامی کالباس بر ها، تیز کن قرار می دهند تا در مواقعی که تیغه به هر دلیل کند شده بتوان آن را تیز کرد.
انگشتی: کوسه ای به وسیله ی حلزونی بر روی انگشتی سوار می شود.
موتور: تسمه به وسیله ی موتور، گردش را به فولی انتقال می دهد.
پیچ رگلاژ موتور: برای حرکت موتور به سمت بالا و پایین می باشد.
پایه های کالباس بر: برای ثابت نگه داشتن دستگاه در زمان کار کردن است.
کوسه ای: کالباس را نگه می دارد.
چنگکی: ژامبون را تا انتها نگه داشته تا برش آن انجام شود. این قطعه مانع از هدر رفتن کالباس می شود.
کالباس گیر: از حرکت کالباس به درون تیغه جلوگیری می کند.