امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فشآرہ خۅن

#1
? فشار خون‌





1- «انگور» فشار خون را معالجه مي‌كند.
2- «برگ كاسني»، خون را تصفيه مي‌كند و از فشار آن مي‌كاهد.
3- «والك» سرشار از «ويتامين C» بوده و داراي لعاب و صمغ زياد مي‌باشد. فشار خون را كم مي‌كند.
4- «شلغم» فشار خون را پائين مي‌آورد و از رقّت خون جلوگيري مي‌كند.
5- «عنّاب» فشار خون را پايين مي‌آورد.
6- «اختر زغال» (زغال اخته) از فشار و غليان خون و صفرا مي‌كاهد.
7- «گلابي» مسكن التهاب و فشار خون است. روزانه 200 تا 250 گرم «گلابي» بخوريد و چيز ديگري نخوريد.
8- «تازه پنير» كه آب آن را هنوز نگرفته‌اند و در اصطلاح پنيرسازان دلمه ناميده مي‌شود. معالج امراض صفراوي و فشار خون است.
9- برگ و ساقه‌ي زيرزميني «توت فرنگي» فشار خون را پايين مي‌آورد.
10- «هندوانه» مسكن التهاب فشار خون است.
11- «نارنج» فشار خون را كم مي‌كند. البته زياده‌روي در خوردن آن كبد را ضعيف مي‌كند.
12- پوست «ليمو ترش» فشار و رقّت خون را از بين مي‌برد.
13- «ماءالشعير» مسكن فشار خون است.
14- براي تسكين فشار صفرا و خون، «ماش» را با انار يا سماق ميل نماييد. 
15- «كاهو» مسكن فشار خون است.
16- خوردن جوشانده برگ «شمعداني عطري» فشار خون را پايين مي‌آورد.
17- پائين آوردن فشار خون از خواص ذاتي خانواده «سير» و «پياز» است. موسير در عين داشتن اين خاصيت بوي زننده هم ندارد.
18- برگ «زيتون» به صورت جوشانده، عصاره و محلول در الكل به عنوان پايين آورنده فشار خون به كار مي‌رود.
19- «قره‌قروت» به علّت داشتن اسيد لاكتيك (جوهر ماست) بهتر از كشك، صفرا را از بين مي‌برد و عطش و فشار خون را تسكين مي‌دهد.
20- «گل بنفشه» فشار خون را پايين مي‌آورد.
21- «كشك» خنك كننده بوده، قابض و صفرا بر است و فشار خون را كم مي‌كند.
22- «سير» فشار خون را به طور ثابت پايين مي‌آورد. زيرا ادرار مي‌افزايد و عروق شعريه را باز مي‌كند.
23- يكي از اسرار وجود «تخم‌مرغ» آن است كه با اين كه داراي كلسترول بوده و بايستي چربي خون را زياد كند، خوردن آن سبب افزايش فشار خون نمي‌شود، زيرا نوعي چربي در آن وجود دارد كه خاصيت آن پايين آوردن فشار خون است.
24- شهد ميوه «فلوس» فشار خون را كم مي‌كند.
25- عصاره «ديوخار» جهت تسكين فشار خون توصيه شده است.
26- از شربت «سنبل‌الطيب» (طبق تجويز 10 درد پهلو) استفاده كنيد.
27- «تمشك» چون داراي ويتامين‌هاي C و K مي‌باشد، براي فشارخون مفيد است.
28- انواع «تره» و «تره تيزك» فشار خون را پائين مي‌آورند.
29- دم كرده «نعناع» خوب است چون درمان زياد شدن كلسترول خون است.
30- «توت فرنگي»، «زيتون» و «زرشك» مفيد مي‌باشند.
31- مهمترين توصيه غذايي كه مي‌توان به بيماران مبتلا به فشار خون كرد اين است كه تلاش كنند تا در رژيم غذايي خود مصرف غذاهاي گياهي بيشتري را بگنجانند.
32- كاهش وزن بايد اوّلين هدف درماني جهت كاهش فشار خون در افراد چاق باشد.
33- در سطح وسيعي از عصاره «خفچه» براي پايين آوردن فشارخون استفاده مي‌شود.
34- شيره‌اي كه از فشردن ميوه نارس «خرمالو» به دست مي‌آيد براي پايين آوردن فشار خون بالا خيلي مؤثر است.
35- مغز هسته «هلو» براي كاهش فشار خون مفيد است .
36- تحقيقاتي در ژاپن نشان داده ست كه «زنجبيل» فشار خون را كاهش مي‌دهد.
37- خوراكي‌هاي مخصوص براي افرادي كه به فشار خون بالا مبتلا هستند عبارت است از «كرفس»، «سير»، «پياز»، «فندق»، «گردو»، «دانه‌هاي حبوبات»، «ماهي آزاد»، «ماهي خال مخالي»، «سبزي‌ها» و «سيب» .
#فشار_خون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فشآرہ خۅن 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان