05-01-2016، 17:11
? فشار خون
1- «انگور» فشار خون را معالجه ميكند.
2- «برگ كاسني»، خون را تصفيه ميكند و از فشار آن ميكاهد.
3- «والك» سرشار از «ويتامين C» بوده و داراي لعاب و صمغ زياد ميباشد. فشار خون را كم ميكند.
4- «شلغم» فشار خون را پائين ميآورد و از رقّت خون جلوگيري ميكند.
5- «عنّاب» فشار خون را پايين ميآورد.
6- «اختر زغال» (زغال اخته) از فشار و غليان خون و صفرا ميكاهد.
7- «گلابي» مسكن التهاب و فشار خون است. روزانه 200 تا 250 گرم «گلابي» بخوريد و چيز ديگري نخوريد.
8- «تازه پنير» كه آب آن را هنوز نگرفتهاند و در اصطلاح پنيرسازان دلمه ناميده ميشود. معالج امراض صفراوي و فشار خون است.
9- برگ و ساقهي زيرزميني «توت فرنگي» فشار خون را پايين ميآورد.
10- «هندوانه» مسكن التهاب فشار خون است.
11- «نارنج» فشار خون را كم ميكند. البته زيادهروي در خوردن آن كبد را ضعيف ميكند.
12- پوست «ليمو ترش» فشار و رقّت خون را از بين ميبرد.
13- «ماءالشعير» مسكن فشار خون است.
14- براي تسكين فشار صفرا و خون، «ماش» را با انار يا سماق ميل نماييد.
15- «كاهو» مسكن فشار خون است.
16- خوردن جوشانده برگ «شمعداني عطري» فشار خون را پايين ميآورد.
17- پائين آوردن فشار خون از خواص ذاتي خانواده «سير» و «پياز» است. موسير در عين داشتن اين خاصيت بوي زننده هم ندارد.
18- برگ «زيتون» به صورت جوشانده، عصاره و محلول در الكل به عنوان پايين آورنده فشار خون به كار ميرود.
19- «قرهقروت» به علّت داشتن اسيد لاكتيك (جوهر ماست) بهتر از كشك، صفرا را از بين ميبرد و عطش و فشار خون را تسكين ميدهد.
20- «گل بنفشه» فشار خون را پايين ميآورد.
21- «كشك» خنك كننده بوده، قابض و صفرا بر است و فشار خون را كم ميكند.
22- «سير» فشار خون را به طور ثابت پايين ميآورد. زيرا ادرار ميافزايد و عروق شعريه را باز ميكند.
23- يكي از اسرار وجود «تخممرغ» آن است كه با اين كه داراي كلسترول بوده و بايستي چربي خون را زياد كند، خوردن آن سبب افزايش فشار خون نميشود، زيرا نوعي چربي در آن وجود دارد كه خاصيت آن پايين آوردن فشار خون است.
24- شهد ميوه «فلوس» فشار خون را كم ميكند.
25- عصاره «ديوخار» جهت تسكين فشار خون توصيه شده است.
26- از شربت «سنبلالطيب» (طبق تجويز 10 درد پهلو) استفاده كنيد.
27- «تمشك» چون داراي ويتامينهاي C و K ميباشد، براي فشارخون مفيد است.
28- انواع «تره» و «تره تيزك» فشار خون را پائين ميآورند.
29- دم كرده «نعناع» خوب است چون درمان زياد شدن كلسترول خون است.
30- «توت فرنگي»، «زيتون» و «زرشك» مفيد ميباشند.
31- مهمترين توصيه غذايي كه ميتوان به بيماران مبتلا به فشار خون كرد اين است كه تلاش كنند تا در رژيم غذايي خود مصرف غذاهاي گياهي بيشتري را بگنجانند.
32- كاهش وزن بايد اوّلين هدف درماني جهت كاهش فشار خون در افراد چاق باشد.
33- در سطح وسيعي از عصاره «خفچه» براي پايين آوردن فشارخون استفاده ميشود.
34- شيرهاي كه از فشردن ميوه نارس «خرمالو» به دست ميآيد براي پايين آوردن فشار خون بالا خيلي مؤثر است.
35- مغز هسته «هلو» براي كاهش فشار خون مفيد است .
36- تحقيقاتي در ژاپن نشان داده ست كه «زنجبيل» فشار خون را كاهش ميدهد.
37- خوراكيهاي مخصوص براي افرادي كه به فشار خون بالا مبتلا هستند عبارت است از «كرفس»، «سير»، «پياز»، «فندق»، «گردو»، «دانههاي حبوبات»، «ماهي آزاد»، «ماهي خال مخالي»، «سبزيها» و «سيب» .
#فشار_خون
1- «انگور» فشار خون را معالجه ميكند.
2- «برگ كاسني»، خون را تصفيه ميكند و از فشار آن ميكاهد.
3- «والك» سرشار از «ويتامين C» بوده و داراي لعاب و صمغ زياد ميباشد. فشار خون را كم ميكند.
4- «شلغم» فشار خون را پائين ميآورد و از رقّت خون جلوگيري ميكند.
5- «عنّاب» فشار خون را پايين ميآورد.
6- «اختر زغال» (زغال اخته) از فشار و غليان خون و صفرا ميكاهد.
7- «گلابي» مسكن التهاب و فشار خون است. روزانه 200 تا 250 گرم «گلابي» بخوريد و چيز ديگري نخوريد.
8- «تازه پنير» كه آب آن را هنوز نگرفتهاند و در اصطلاح پنيرسازان دلمه ناميده ميشود. معالج امراض صفراوي و فشار خون است.
9- برگ و ساقهي زيرزميني «توت فرنگي» فشار خون را پايين ميآورد.
10- «هندوانه» مسكن التهاب فشار خون است.
11- «نارنج» فشار خون را كم ميكند. البته زيادهروي در خوردن آن كبد را ضعيف ميكند.
12- پوست «ليمو ترش» فشار و رقّت خون را از بين ميبرد.
13- «ماءالشعير» مسكن فشار خون است.
14- براي تسكين فشار صفرا و خون، «ماش» را با انار يا سماق ميل نماييد.
15- «كاهو» مسكن فشار خون است.
16- خوردن جوشانده برگ «شمعداني عطري» فشار خون را پايين ميآورد.
17- پائين آوردن فشار خون از خواص ذاتي خانواده «سير» و «پياز» است. موسير در عين داشتن اين خاصيت بوي زننده هم ندارد.
18- برگ «زيتون» به صورت جوشانده، عصاره و محلول در الكل به عنوان پايين آورنده فشار خون به كار ميرود.
19- «قرهقروت» به علّت داشتن اسيد لاكتيك (جوهر ماست) بهتر از كشك، صفرا را از بين ميبرد و عطش و فشار خون را تسكين ميدهد.
20- «گل بنفشه» فشار خون را پايين ميآورد.
21- «كشك» خنك كننده بوده، قابض و صفرا بر است و فشار خون را كم ميكند.
22- «سير» فشار خون را به طور ثابت پايين ميآورد. زيرا ادرار ميافزايد و عروق شعريه را باز ميكند.
23- يكي از اسرار وجود «تخممرغ» آن است كه با اين كه داراي كلسترول بوده و بايستي چربي خون را زياد كند، خوردن آن سبب افزايش فشار خون نميشود، زيرا نوعي چربي در آن وجود دارد كه خاصيت آن پايين آوردن فشار خون است.
24- شهد ميوه «فلوس» فشار خون را كم ميكند.
25- عصاره «ديوخار» جهت تسكين فشار خون توصيه شده است.
26- از شربت «سنبلالطيب» (طبق تجويز 10 درد پهلو) استفاده كنيد.
27- «تمشك» چون داراي ويتامينهاي C و K ميباشد، براي فشارخون مفيد است.
28- انواع «تره» و «تره تيزك» فشار خون را پائين ميآورند.
29- دم كرده «نعناع» خوب است چون درمان زياد شدن كلسترول خون است.
30- «توت فرنگي»، «زيتون» و «زرشك» مفيد ميباشند.
31- مهمترين توصيه غذايي كه ميتوان به بيماران مبتلا به فشار خون كرد اين است كه تلاش كنند تا در رژيم غذايي خود مصرف غذاهاي گياهي بيشتري را بگنجانند.
32- كاهش وزن بايد اوّلين هدف درماني جهت كاهش فشار خون در افراد چاق باشد.
33- در سطح وسيعي از عصاره «خفچه» براي پايين آوردن فشارخون استفاده ميشود.
34- شيرهاي كه از فشردن ميوه نارس «خرمالو» به دست ميآيد براي پايين آوردن فشار خون بالا خيلي مؤثر است.
35- مغز هسته «هلو» براي كاهش فشار خون مفيد است .
36- تحقيقاتي در ژاپن نشان داده ست كه «زنجبيل» فشار خون را كاهش ميدهد.
37- خوراكيهاي مخصوص براي افرادي كه به فشار خون بالا مبتلا هستند عبارت است از «كرفس»، «سير»، «پياز»، «فندق»، «گردو»، «دانههاي حبوبات»، «ماهي آزاد»، «ماهي خال مخالي»، «سبزيها» و «سيب» .
#فشار_خون