![]() |
فشآرہ خۅن - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57) +--- موضوع: فشآرہ خۅن (/showthread.php?tid=252266) |
فشآرہ خۅن - (-_-) - 05-01-2016 ? فشار خون 1- «انگور» فشار خون را معالجه ميكند. 2- «برگ كاسني»، خون را تصفيه ميكند و از فشار آن ميكاهد. 3- «والك» سرشار از «ويتامين C» بوده و داراي لعاب و صمغ زياد ميباشد. فشار خون را كم ميكند. 4- «شلغم» فشار خون را پائين ميآورد و از رقّت خون جلوگيري ميكند. 5- «عنّاب» فشار خون را پايين ميآورد. 6- «اختر زغال» (زغال اخته) از فشار و غليان خون و صفرا ميكاهد. 7- «گلابي» مسكن التهاب و فشار خون است. روزانه 200 تا 250 گرم «گلابي» بخوريد و چيز ديگري نخوريد. 8- «تازه پنير» كه آب آن را هنوز نگرفتهاند و در اصطلاح پنيرسازان دلمه ناميده ميشود. معالج امراض صفراوي و فشار خون است. 9- برگ و ساقهي زيرزميني «توت فرنگي» فشار خون را پايين ميآورد. 10- «هندوانه» مسكن التهاب فشار خون است. 11- «نارنج» فشار خون را كم ميكند. البته زيادهروي در خوردن آن كبد را ضعيف ميكند. 12- پوست «ليمو ترش» فشار و رقّت خون را از بين ميبرد. 13- «ماءالشعير» مسكن فشار خون است. 14- براي تسكين فشار صفرا و خون، «ماش» را با انار يا سماق ميل نماييد. 15- «كاهو» مسكن فشار خون است. 16- خوردن جوشانده برگ «شمعداني عطري» فشار خون را پايين ميآورد. 17- پائين آوردن فشار خون از خواص ذاتي خانواده «سير» و «پياز» است. موسير در عين داشتن اين خاصيت بوي زننده هم ندارد. 18- برگ «زيتون» به صورت جوشانده، عصاره و محلول در الكل به عنوان پايين آورنده فشار خون به كار ميرود. 19- «قرهقروت» به علّت داشتن اسيد لاكتيك (جوهر ماست) بهتر از كشك، صفرا را از بين ميبرد و عطش و فشار خون را تسكين ميدهد. 20- «گل بنفشه» فشار خون را پايين ميآورد. 21- «كشك» خنك كننده بوده، قابض و صفرا بر است و فشار خون را كم ميكند. 22- «سير» فشار خون را به طور ثابت پايين ميآورد. زيرا ادرار ميافزايد و عروق شعريه را باز ميكند. 23- يكي از اسرار وجود «تخممرغ» آن است كه با اين كه داراي كلسترول بوده و بايستي چربي خون را زياد كند، خوردن آن سبب افزايش فشار خون نميشود، زيرا نوعي چربي در آن وجود دارد كه خاصيت آن پايين آوردن فشار خون است. 24- شهد ميوه «فلوس» فشار خون را كم ميكند. 25- عصاره «ديوخار» جهت تسكين فشار خون توصيه شده است. 26- از شربت «سنبلالطيب» (طبق تجويز 10 درد پهلو) استفاده كنيد. 27- «تمشك» چون داراي ويتامينهاي C و K ميباشد، براي فشارخون مفيد است. 28- انواع «تره» و «تره تيزك» فشار خون را پائين ميآورند. 29- دم كرده «نعناع» خوب است چون درمان زياد شدن كلسترول خون است. 30- «توت فرنگي»، «زيتون» و «زرشك» مفيد ميباشند. 31- مهمترين توصيه غذايي كه ميتوان به بيماران مبتلا به فشار خون كرد اين است كه تلاش كنند تا در رژيم غذايي خود مصرف غذاهاي گياهي بيشتري را بگنجانند. 32- كاهش وزن بايد اوّلين هدف درماني جهت كاهش فشار خون در افراد چاق باشد. 33- در سطح وسيعي از عصاره «خفچه» براي پايين آوردن فشارخون استفاده ميشود. 34- شيرهاي كه از فشردن ميوه نارس «خرمالو» به دست ميآيد براي پايين آوردن فشار خون بالا خيلي مؤثر است. 35- مغز هسته «هلو» براي كاهش فشار خون مفيد است . 36- تحقيقاتي در ژاپن نشان داده ست كه «زنجبيل» فشار خون را كاهش ميدهد. 37- خوراكيهاي مخصوص براي افرادي كه به فشار خون بالا مبتلا هستند عبارت است از «كرفس»، «سير»، «پياز»، «فندق»، «گردو»، «دانههاي حبوبات»، «ماهي آزاد»، «ماهي خال مخالي»، «سبزيها» و «سيب» . #فشار_خون |