19-10-2014، 16:12
(آخرین ویرایش در این ارسال: 19-10-2014، 16:12، توسط Mιѕѕ UηυѕυαL.)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مواد لازم:
ماهی فیله شده400گرم
آرد گندم
یک پیمانه
تخممرغ
2عدد
آرد سوخاری
2عدد
سویا سس
4قاشقغذاخوری
آب لیمو
4قاشقغذاخوری
سرکه
3قاشق غذاخوری
زردچوبه
نصف قاشق مرباخوری
روغن
به مقدار لازم
طرز تهیه:
ماهی را با آبلیمو، زردچوبه، سویا سس و سرکه خوب مزهدار کنید (به مدت 15 تا 20دقیقه). سویا سس برای مزه دار کردن انواع گوشت بسیار مناسب است.ماهی را در آرد سفید گندم بغلطانید تا وقتی ماهی در تخممرغ زده میشود، تخممرغ به ماهی بچسبد. در ضمن با غلطاندن ماهی در آرد گندم، مواد مزهدار شده از ماهی خارج نمیشود.
2 عدد تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با هم مخلوط کنید. فیله های ماهی آردی را در تخم مرغ بزنید. سپس در آرد سوخاری بزنید.
ماهی را در روغن سرخ کنید.ماهیهای سرخ شده را میتوانید روی توری قرار دهید تا روغن آنها خارج شود.