23-08-2014، 9:08

مواد لازم :
ماست 1/4 (یک چهارم) پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
بکینگ پودر یک و نیم ق م
نمک یک پنس
روغن مایع یک هشتم پیمانه
ارد سفید به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد
وانیل شکری 1/4 (یک چهارم) ق م
عسل 1/8 (یک هشتم) پیمانه
گلاب 1/8 (یک هشتم) پیمانه
زعفران آبکرده 1 ق م
طرز تهیه :
* ماست و بکینگ پودر و نمک رو مخلوط کرده و تخم مرغ و روغن رو اضافه می کنیم.

* خوب مخلوط کرده و آرد رو اضافه می کنیم طوریکه به دست نچسبه.

* روی خمیر رو پوشونده و اجازه می دیم یک ساعت استراحت کنه.

* روی میز کار آردپاشی کرده و خمیرو با وردنه باز می کنیم.

* بعد با قالب گرد به قطر 5 سانت برش می دیم . تعداد دایره ها 5 عدد باشه.می تونید تعداد دایره ها رو بیشتر هم درنظر بگیرید ولی دور خرما نونش بیشتر میشه و خیلی خوشایند نیست.

* خمیرهای دایره ای رو روی هم بچینید . و بین هر دو خمیر رو کمی مرطوب کنید تا کامل به هم بچسبه.


* یه دونه خرما برداشته و هسته اش رو دربیارید و روی اولین خمیر مطابق تصویر قرار بدین.

* بعد شروع کنید به رول کردن...


* و در آخر از وسط برش بدین .


* هر کدوم از خمیرها تشکیل یه گل رز رو خواهند داد.

* بعد داخل فر از قبل کرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار بدین تا روی خمیر کمی طلایی بشه . به قسمت پایین خمیر هم دقت کنید چون ممکنه بخاطر وجود خرما و شیره اش از زیر سریع تر بسوزه.

* عسل و گلاب و زعفران رو مخلوط کرده و بمدت 20 الی 30 ثانیه در مکروفر قرار بدین تا عسل شل شده و با هم مخلوط بشن . ( می تونید روی کتری هم قرار بدین ).

* بعد شربت مورد نظر رو روی گل رزهای خرمایی بمالید .
