29-10-2014، 22:07

مواد لازم:
خرما 200 گرم
ماست 300 گرم
خامه 250 گرم
پودر ژلاتين دو قاشق سوپخوري
گردوي خردشده دو قاشق سوپخوري
آب يك پيمانه
طرز تهيه:
اين دسر بسيار خوشمزه و مقوي است همچنين وجود ماست در آن، گرماي خرما را ميگيرد و ميتواند پذيراييهاي شما را بيشتر رونق دهد.
ابتدا هسته خرما را جدا ميكنيم، با ماست و خامه مخلوط كرده و داخل مخلوطكن ميريزيم تا يكدست شده و خرما خرد شود. گردو را افزوده و هم ميزنيم. پودر ژلاتين را با آب مخلوط كرده و روي بخار كتري به صورت بنماري قرار ميدهيم تا پودر ژلاتين كاملا حل شود. سپس به مخلوط ماست اضافه كرده و هم ميزنيم. در قالبهاي تكنفره يا كلي ريخته و به مدت چهار ساعت در يخچال قرار ميدهيم تا خودش را بگيرد و آن را با گردو و فندق تزيين مينماييم