22-08-2014، 15:54
[b]
مانتی یه محصول ترکیه ای هست که با اون می شه انواع خوراکی رو درست کرد. بسیاری از دوستان طرز تهیه مانتی رو از من خواسته بودن که در ادامه با هم می بینیم ...
مواد لازم (برای 4 نفر) :
[/b]
طرز تهیه :
* این یه بسته مانتیه که در شکل بعدی دونه های اونو می بینید . بغیر از خوراک ها از این محصول در انواع سوپ هم استفاده می شه .
* برای درست کردن مواد داخل مانتی ؛ ابتدا کره رو آب کرده و قارچ ها رو در داخل کره تفت می دیم .
* بعد ذرت کنسروی رو می ریزیم ( می تونید خودتون ذرت رو دون کرده و بپزید و در فریزر برای انواع غذاها استفاده کنید).
* خوب مواد داخل مانتی به همین راحتی آماده شد .
* داخل قابلمه ای آب ریخته و اجازه بدین بجوشه . سپس مانتی ها رو داخل اون بریزید .
* وقتی مانتی ها نرم شدن آّبکش کنید . تقریبا 15-10 دقیقه طول می کشه . نذارید که مانتی ها بیش از اندازه نرم بشن و وا برن .
* نصف مانتی رو داخل پیرکس بریزید .
* بعد نصف قارچ و ذرت ...
* و بعد نصف پیمانه فلفل دلمه ای رو روی مواد پخش کنید .
* یک سوم پنیر پیتزا رو روی مواد ریخته و به همین ترتیب مجددا مانتی و قارچ و ذرت و ...
* در مرحله دوم تمام پنیر پیتزا رو روی مواد قرار بدین . چند تا دونه از فلفل دلمه ای ها رو نگه داشته و بعد از پنیر پیتزا روی مواد بپاشید .
* گوجه فرنگی رو حلقه حلقه کرده و مطابق شکل روی مواد قرار بدین .
* پیرکس رو بدون درپوش داخل فر 180 درجه سانتیگراد قرار داده و اجازه بدین پنیر آب شده و روی آن طلایی گردد . درصورتیکه بعد از گذشت نیم ساعت روی پنیر طلایی نشده ، بمدت 4-3 دقیقه گریل رو روشن کنید تا پنیر طلایی بشه .
* جهت پخت با مکروفر : ظرف بدون درپوش 8-6 دقیقه با قدرت 80%
* جهت پخت با کانوکشن مکروفر : دستور کانوکشن 220 درجه سانتیگراد تا زمانیکه پنیر آن آب بشه ( 30 - 20 دقیقه ) . سپس 4-3 دقیقه گریل بالا روشن شود .
* نکته : این غذای خوشمزه رو با سس گوجه نوش جان بفرمایید ...
[/b]
مانتی یه محصول ترکیه ای هست که با اون می شه انواع خوراکی رو درست کرد. بسیاری از دوستان طرز تهیه مانتی رو از من خواسته بودن که در ادامه با هم می بینیم ...
مواد لازم (برای 4 نفر) :
[/b]
- مانتی نصف بسته
- قارچ 200 گرم
[font]
[/font] - پنیر پیتزا یک بسته
[font]
[/font] - ذرت نصف قوطی کنسرو
[font]
[/font] - کره 50 گرم
[font]
[/font] - گوجه فرنگی 1 عدد
[font]
[/font] - فلفل دلمه ای سبز یا رنگی یک پیمانه
[font]
[/font] - نمک و فلفل و آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه :
* این یه بسته مانتیه که در شکل بعدی دونه های اونو می بینید . بغیر از خوراک ها از این محصول در انواع سوپ هم استفاده می شه .
* برای درست کردن مواد داخل مانتی ؛ ابتدا کره رو آب کرده و قارچ ها رو در داخل کره تفت می دیم .
* بعد ذرت کنسروی رو می ریزیم ( می تونید خودتون ذرت رو دون کرده و بپزید و در فریزر برای انواع غذاها استفاده کنید).
* خوب مواد داخل مانتی به همین راحتی آماده شد .
* داخل قابلمه ای آب ریخته و اجازه بدین بجوشه . سپس مانتی ها رو داخل اون بریزید .
* وقتی مانتی ها نرم شدن آّبکش کنید . تقریبا 15-10 دقیقه طول می کشه . نذارید که مانتی ها بیش از اندازه نرم بشن و وا برن .
* نصف مانتی رو داخل پیرکس بریزید .
* بعد نصف قارچ و ذرت ...
* و بعد نصف پیمانه فلفل دلمه ای رو روی مواد پخش کنید .
* یک سوم پنیر پیتزا رو روی مواد ریخته و به همین ترتیب مجددا مانتی و قارچ و ذرت و ...
* در مرحله دوم تمام پنیر پیتزا رو روی مواد قرار بدین . چند تا دونه از فلفل دلمه ای ها رو نگه داشته و بعد از پنیر پیتزا روی مواد بپاشید .
* گوجه فرنگی رو حلقه حلقه کرده و مطابق شکل روی مواد قرار بدین .
* پیرکس رو بدون درپوش داخل فر 180 درجه سانتیگراد قرار داده و اجازه بدین پنیر آب شده و روی آن طلایی گردد . درصورتیکه بعد از گذشت نیم ساعت روی پنیر طلایی نشده ، بمدت 4-3 دقیقه گریل رو روشن کنید تا پنیر طلایی بشه .
* جهت پخت با مکروفر : ظرف بدون درپوش 8-6 دقیقه با قدرت 80%
* جهت پخت با کانوکشن مکروفر : دستور کانوکشن 220 درجه سانتیگراد تا زمانیکه پنیر آن آب بشه ( 30 - 20 دقیقه ) . سپس 4-3 دقیقه گریل بالا روشن شود .
* نکته : این غذای خوشمزه رو با سس گوجه نوش جان بفرمایید ...
[/b]