22-08-2014، 15:51
مواد لازم:
گوشت گوسفند پرچرب (ترجیحا با استخوان) یا مرغ خونگی یا بوقلمون 600-700 گرم الی 1 کیلو
رب گوجه 1 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی 1 عدد
پیاز 1 عدد
ادویه آچار 1 عدد
سیب زمینی 1 الی 2 عدد
نمک- زردچوبه- فلفل سیاه
روغن حیوانی (البته میشه با روغن مایع هم درست کرد)
طرز تهیه:
پیازو خرد کنید و داخل روغن, توی قابلمه, روی حرارت سرخ کنید... بعد گوشت رو اضافه کنید... درب قابلمرو ببندید تا با حرارت ملایم آب گوشت کاملا کشیده شه و همراه با پیاز کمی سرخ شه... بعد آچار رو حسابی در هاون بکوبید+ فلفل سیاه و زردچوبه به گوشت اضافه کنید.... ادویه ها که تفت خوردن, رب گوجه رو اضافه کنید... رب گوجه که خوب تفت خورد, آب جوش و گوجه فرنگی رنده شده رو اضافه میکنیم... درب ظرف رو میبندیم... روی حرارت خیییلی ملایم میگذاریم تا بپزه و ... گوشت که نیم پز شد, سیب زمینی 4 قاچ+ نمک رو اضافه میکنیم... اگر سیب زمینی زودتر از گوشت پخت, میتونید درش بیارید و آخر کار دوباره تو قابلمه بندازید .
بعد میگذارید جا بیافته و غلیظ شه...
این غذا هر قدر چرب تر, خوشمزه تر
متداول اینه که سیب زمینی و گوشت جدا سرو میشه.... آب گوشت که نان داخلش ترید شده, جدا.
ولی شما می تونین قاطی سروش کنین.
آچار
آچار ادویه محلی سیستانیهاست که بسیار پُر کاربرده... هم عطر خوبی به غذا میده و هم لعاب حسابی معمولا برای غلیظ کردن آبگوشت زابلی (سیستانی) و خورش قیمه ازش استفاده میشه... اما در اکثر خورش ها و آبگوشت ها قابل استفادست
مواد لازم:
گندم تخم گشنيز تخم زيره سبز تخم شويد
پياز نمك زردچوبه فلفل قرمز (هندي)
بتدا گندم را ميجوشانيم بعد در صافي ابكش ميكنيم بعد روي يك پارچه
پهن ميكنيم تاخشك شود سپس انرا آسياب ميكنيم
همجنين بذرهاي ذكر شده نيز بايد آسياب شوند
بعد ازاينكه كار آسياب كردن تمام شد پيازهاي كه دراختيار داريم (بحد نياز)
راچرخ ميكنيم سپس نمك مورد نيا ز رااضافه ميكنيم تا آبدهي پياز تسريع شود،بعد آردي كه از گندم آماده كرده ايم را به همراه پودر هاي آماده شده
را آرام آرام به همراه فلفل وزردچوبه اضافه ميكنيم وهم ميزنيم تايك خمير سفتي به دست بياد سپس آنهارو به چونه هاي كوچك تبديل ميكنيم
وروي يك پارچه سفيد به دور از نور خورشيد نگهداري ميكنيم تا آن حالت شفافيت خود راحفظ كند
برای دیدن عکس در سایز واقعی خود یعنی 1108 در 623 پیکسل ، اینجا کلیک کنید .
گوشت گوسفند پرچرب (ترجیحا با استخوان) یا مرغ خونگی یا بوقلمون 600-700 گرم الی 1 کیلو
رب گوجه 1 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی 1 عدد
پیاز 1 عدد
ادویه آچار 1 عدد
سیب زمینی 1 الی 2 عدد
نمک- زردچوبه- فلفل سیاه
روغن حیوانی (البته میشه با روغن مایع هم درست کرد)
طرز تهیه:
پیازو خرد کنید و داخل روغن, توی قابلمه, روی حرارت سرخ کنید... بعد گوشت رو اضافه کنید... درب قابلمرو ببندید تا با حرارت ملایم آب گوشت کاملا کشیده شه و همراه با پیاز کمی سرخ شه... بعد آچار رو حسابی در هاون بکوبید+ فلفل سیاه و زردچوبه به گوشت اضافه کنید.... ادویه ها که تفت خوردن, رب گوجه رو اضافه کنید... رب گوجه که خوب تفت خورد, آب جوش و گوجه فرنگی رنده شده رو اضافه میکنیم... درب ظرف رو میبندیم... روی حرارت خیییلی ملایم میگذاریم تا بپزه و ... گوشت که نیم پز شد, سیب زمینی 4 قاچ+ نمک رو اضافه میکنیم... اگر سیب زمینی زودتر از گوشت پخت, میتونید درش بیارید و آخر کار دوباره تو قابلمه بندازید .
بعد میگذارید جا بیافته و غلیظ شه...
این غذا هر قدر چرب تر, خوشمزه تر
متداول اینه که سیب زمینی و گوشت جدا سرو میشه.... آب گوشت که نان داخلش ترید شده, جدا.
ولی شما می تونین قاطی سروش کنین.
آچار
آچار ادویه محلی سیستانیهاست که بسیار پُر کاربرده... هم عطر خوبی به غذا میده و هم لعاب حسابی معمولا برای غلیظ کردن آبگوشت زابلی (سیستانی) و خورش قیمه ازش استفاده میشه... اما در اکثر خورش ها و آبگوشت ها قابل استفادست
مواد لازم:
گندم تخم گشنيز تخم زيره سبز تخم شويد
پياز نمك زردچوبه فلفل قرمز (هندي)
بتدا گندم را ميجوشانيم بعد در صافي ابكش ميكنيم بعد روي يك پارچه
پهن ميكنيم تاخشك شود سپس انرا آسياب ميكنيم
همجنين بذرهاي ذكر شده نيز بايد آسياب شوند
بعد ازاينكه كار آسياب كردن تمام شد پيازهاي كه دراختيار داريم (بحد نياز)
راچرخ ميكنيم سپس نمك مورد نيا ز رااضافه ميكنيم تا آبدهي پياز تسريع شود،بعد آردي كه از گندم آماده كرده ايم را به همراه پودر هاي آماده شده
را آرام آرام به همراه فلفل وزردچوبه اضافه ميكنيم وهم ميزنيم تايك خمير سفتي به دست بياد سپس آنهارو به چونه هاي كوچك تبديل ميكنيم
وروي يك پارچه سفيد به دور از نور خورشيد نگهداري ميكنيم تا آن حالت شفافيت خود راحفظ كند
برای دیدن عکس در سایز واقعی خود یعنی 1108 در 623 پیکسل ، اینجا کلیک کنید .