امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

10شغل برتر جهان

۱- computer software engineer برنامه نويسي كامپيوتر: اداره آمار امريكا اعلام كرده كه اين شغل تا پايان سال 2014 ( يعني تا هفت سال آينده) در صدر مشاغل پر درآمد و دايما در حال پيشرفت قرار خواهد داشت.

۲- paralegal ( پارا ليگال) يعني دستيار حقوقي - صاحبكاران دايما در حال كاهش هزينه هاي بيزينس هستند و يكي ازينها جايگزيني وكيل بيزينس با مشاوران يا دستياران حقوقي (با مدرك تحصيلي پايينتر از وكيل ولي با تقريبا همان سرويس و شغل) است. بسياري از موسسه هاي آموزشي يا كالجهاي فوق ديپلم چنين مدركي ميدهند و يا مثلا اگر فعلا يك ليسانس دانشگاهي داريد ميتوانيد با گذراندن چند درس تخصصي اضافي ، پاراليگال بشويد.

۳- accountant - حسابدار - نيازي به توضيح بيشتر نيست كه افراد، بيزينس ها، بانكها، شركتهاي بيمه و حتي دولتها به اين تخصص هميشه نياز دارند.

۴- occupational therapist ( تراپيست ها) ..يعني كسانيكه كمك فكري و فيزيكي مي كنند به كارمندان و كارگران و ساير مردم عادي براي بهتر و سالمتر زندگي و كار كردن و يا بهبود وضعيت فكري و فيزيكي و سلامتي آنها.. .. . هر چند كه براي دريافت بالاترين حقوق در چنين تخصصي بايد مدرك مستر master' (فوق ليسانس) داشته باشيد اما جالبه بدانيد كه در امريكا بيش از 13.5 ميليون نفر درين شغل مشغول بكارند و كلا مشاغل و تخصصهايي كه در رابطه با پرستاري و سلامتي و دارو و درمان و نگهداري از بيماران يا سالمندان است جزو پر درآمدترين و پر تقاضا ترين و پيشروترين مشاغل امريك هستند و هيچ متخصصي درين حوزه بيكار نيست. شما حتي با دو سال تحصيل فوق ديپلم هم مي توانيد در گوشه اي از اين تخصص بكار مشغول شويد و حتي نياز به ليسانس دانشگاهي هم نداريد.

۵- post-secondary teachers ( دبير دبيرستانها و موسسات آموزشي و استاد دانشگاه و كالج) ... در ليست 50 شغل برتر در امريكا كه تلويزيون cnn تهيه كرده بود اين تخصص در رتبه دوم است و براي كسب درآمد بيشتر البته نياز به مدرك فوق ليسانس داريد و بويژه براي تدريس در رشته هاي بيزينس، پزشكي، و كامپيوتر هميشه تقاضا برايتان فراوان است.

۶- actuary ( شناسايي ، مديريت، و كنترل ريسك در بيزينس ها ) .. اين تخصص هم بويژه براي كار در شركتهاي بيمه، يا در هر بيزينسي، تا سال 2014 ميلادي همچنان پر درآمد خواهد بود. براي چنين تخصصي شما نياز به مدركي در حد ليسانس امور مالي ( با گرايش كامپيوتري و تخصص در رياضيات و برآورد ريسك ) داريد. بيزينسها هميشه براي پيش بيني ريسك در مثلا سرمايه گذاري يا تصميمات مهم شان نياز به متخصصاني براي عرضه راه حلهاي عملي و مدرن دارند.

۷- medical assistant ( دستيار پزشك)... كه در بسياري رشته هاي پزشكي ، آنهم فقط با يكي دو سال تحصيل بعد از ديپلم دبيرستاني، ميسر ميشود و نيازي به دانشگاه رفتن نيست.

۸- lawyer (وكالت) ... اگر به پرستيژ و اينجور چيزها مي انديشيد بويژه در بيزينس، محيط زيست، ماليات محلي و بين المللي، پزشكي، و ثبت اختراعات و علايم تجاري ( patent law ) ...

۹- home health aide ( نگهداري از بيماران يا سالمندان در خانه)... با افزايش تعداد سالمندان، و اينكه فرزندان براي نگهداري از والدين فرصت يا علاقه اي ندارند ، چنين تخصصي در حال افزايش است و صرفا با مثلا چند ماه يا يكسال تحصيل ميتوان به چنين شغلي پرداخت.

۱۰- computer systems analyst ( كامپيوتريزه كردن بيزينس ها و تشكيلات) .. كه با مدارك فوق ديپلم به بالا ( و يا حتي بدون مدرك و صرفا با خودآموزي) هميشه برايش تقاضا هست. .....

گذشته در چشمانم مانده است

عبور ثانیه ها ی رد شده در تمام نگاه هایم مشهود است

چشمانت را با شقاوت تمام به روی حقایق بستی

صبور میمانم و بی تفاوت می گذرم

که نفهمی هنوز هم دوستت دارم
پاسخ
 سپاس شده توسط niloofar kh ، assassin creed ، paniz ، P.R.K.SH ، hootan75
آگهی
مرسي خوب بود
خبر از من داری؟

خبر از دلتنگی های من چطور؟

و آن پروانه های شادی که در نگاهم بودند

خبرش رسیده که مرده اند؟

هیچ سراغ دلم را میگیری؟

کسی خبر داده که آب رفته ام از خستگی؟

مچاله ام از دلتنگی؟

آه….. که هیچ کلاغی نساختیم میان هم

وجدانت راحت….

خبرهای من به تو نمیرسد
پاسخ
مقسی مادامBig Grin
دست هايم بوي گل مي داد،مرا به جرم چيدن گل گرفتند.اما هيچ کس نپرسيد شايد من گل کاشته باشمHeart
پاسخ
اقا ما این جا مشکل داریم کلی گله داریم
عشق چیه مهمترین مسعله زندگی یا یه حرفه بی هوده ولی برایه بعضی ها اشک ولبخنده و برایه بعضیایه دیگه یه بازیه احمقانه عشق هیچ حد ومرزی نداره پکروم پتاتا یعنی هر چه با دا بادBig Grin

پاسخ
مرسی ممنونBig Grin
چی بگم اول تو بگو
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  10 كشور ثروتمند جهان
  قد بلند ترین زنان جهان
Shocked طولانی ترین اسم جهان با 161 کلمه !
  عکس های زیباترین دختر جهان در 21 سالگی
  چندش آور ترین غذاهای جهان
  وحشتناک ترین پارک آبی جهان
Wink زشت ترین مرد جهان +عکس
  هیجان انگیزترین بستنی های جهان
  سلفی های زشت ترین زن جهان!!!!!
  همه چیز را راجب جهان های موازی بدانید

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان