21-03-2014، 23:54
مواد لازم:
گوشت راسته یا ران: یك كیلو
زیتون: نصف فنجان
پیاز رنده شده: دو عدد
فلفل سیاه، نمك و زعفران: به مقدار كافی
فلفل سبز كبابی: به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا گوشت را به تكههای كوچك خرد كرده و به همان روش دیگر كبابهای چنجه در پیاز ریز شده، زعفران، روغن زیتون، نمك و فلفل سیاه میخوابانیم و اجازه میدهیم تا چندین ساعت به همین حالت بماند و خوب ترد شود.سپس كباب را به سیخ بكشید و یك در میان، فلفل در میان آن میگذاریم، یادتان باشد در زمان سیخ كشیدن، نباید تكههای گوشت را به هم زیاد فشار داد، چون لابهلای كباب و فلفلها، خوب پخته نمیشود.
گوشت راسته یا ران: یك كیلو
زیتون: نصف فنجان
پیاز رنده شده: دو عدد
فلفل سیاه، نمك و زعفران: به مقدار كافی
فلفل سبز كبابی: به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا گوشت را به تكههای كوچك خرد كرده و به همان روش دیگر كبابهای چنجه در پیاز ریز شده، زعفران، روغن زیتون، نمك و فلفل سیاه میخوابانیم و اجازه میدهیم تا چندین ساعت به همین حالت بماند و خوب ترد شود.سپس كباب را به سیخ بكشید و یك در میان، فلفل در میان آن میگذاریم، یادتان باشد در زمان سیخ كشیدن، نباید تكههای گوشت را به هم زیاد فشار داد، چون لابهلای كباب و فلفلها، خوب پخته نمیشود.