انجمن های تخصصی  فلش خور
کباب چنجه با فلفل - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: کباب چنجه با فلفل (/showthread.php?tid=97309)



کباب چنجه با فلفل - *Nafas* - 21-03-2014

مواد لازم:

گوشت راسته یا ران: یك كیلو

زیتون: نصف فنجان

پیاز رنده شده: دو عدد

فلفل سیاه، نمك و زعفران: به مقدار كافی

فلفل سبز كبابی: به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا گوشت را به تكه‌های كوچك خرد كرده و به همان روش دیگر كباب‌های چنجه در پیاز ریز شده، زعفران، روغن زیتون، نمك و فلفل سیاه می‌خوابانیم و اجازه می‌دهیم تا چندین ساعت به همین حالت بماند و خوب ترد شود.سپس كباب را به سیخ ب‌كشید و یك در میان، فلفل در میان آن می‌گذاریم، یادتان باشد در زمان سیخ كشیدن، نباید تكه‌های گوشت را به هم زیاد فشار داد، چون لابه‌لای كباب و فلفل‌ها، خوب پخته نمی‌شود.