![]() |
کباب چنجه با فلفل - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کباب چنجه با فلفل (/showthread.php?tid=97309) |
کباب چنجه با فلفل - *Nafas* - 21-03-2014 مواد لازم: گوشت راسته یا ران: یك كیلو زیتون: نصف فنجان پیاز رنده شده: دو عدد فلفل سیاه، نمك و زعفران: به مقدار كافی فلفل سبز كبابی: به میزان لازم طرز تهیه ابتدا گوشت را به تكههای كوچك خرد كرده و به همان روش دیگر كبابهای چنجه در پیاز ریز شده، زعفران، روغن زیتون، نمك و فلفل سیاه میخوابانیم و اجازه میدهیم تا چندین ساعت به همین حالت بماند و خوب ترد شود.سپس كباب را به سیخ بكشید و یك در میان، فلفل در میان آن میگذاریم، یادتان باشد در زمان سیخ كشیدن، نباید تكههای گوشت را به هم زیاد فشار داد، چون لابهلای كباب و فلفلها، خوب پخته نمیشود. |