امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پاستا مرغ با سس آلفردو

#1
مواد لازم:
پاستا= 500 گرم
کره= نیم پیمانه
سینه مرغ =300 گرم (پخته و تکه تکه شده)
جعفری اندکی برای تزئین
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم جهت سس آلفردو :
کره =یک چهارم پیمانه
خامه= یک پیمانه
سیر= یک حبه (خرد شده)
پنیر پارمزان رنده شده= یک پیمانه و نیم
جعفری تازه =یک چهارم پیمانه (ریز شده)
طرز تهیه:
در یک ظرف آب 5 پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمک اضافه کنید. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه کنید.
در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر می‌شوند. بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یکی دو بار مخلوط را هم بزنید
همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابه‌ای دیگر کره را آب کنید و مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک و فلفل و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغ‌ها طعم بگیرند.
پاستاها که پخت؛ آنها را آبکشی کنید و در ظرفی که از قبل کمی گرم کرده‌اید بکشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه کنید.
سس آلفردو:
درست کردن سس آلفردو بسیار راحت است و زمان زیادی نمی‌برد. حداکثر زمان پخت آن 10 دقیقه است.
کره را در تابه متوسط آب کنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سالاد پاستا و مرغ به سبک سیچوان
  طرز تهیه پاستا با سس ریحان با فرمول خانگی
  |طرز تهیه گراتن پاستا|
  طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری
  آموزش تهیه پای پاستا
  طرز تهیه سس آلفردو
  ساندويچ هات داگ با سس پاستا مخصوص !
  طرز تهیه و طبخ پاستا با گوشت مرغ
  طرز تهیه کوکوی پاستا
Star پاستا سالادی که چاقتان نمی کند

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان