12-10-2013، 19:36
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیتزا مخلوط دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه پینزا مخلوط
مواد لازم جهت خمیر:
دستور :
آب و شکر را مخلوط کرده و پس از حل شدن شکر خمیر مایه را افزوده و کنار می گذاریم به مدت 7 دقیقه تا 2 برابر گردد.
روغن مایع ،نمک، و شیر را داخل ظرف ریخته و خمیر مایه به عمل آمده را به آن اضافه می کنیم وقتی مواد با هم مخلوط شدن آرد را کم کم به آن می افزاییم تا خمیری لطیف بدست آید. روی خمیر را پوشانده به می گذاریم به مدت 20 دقیقه در جای گرم تا ور بیاید.
گوشت و پیاز را به همراه رب و ادویه تفت می دهیم.
کف ظرف مورد نظر را چرب کرده و خمیر را بعد از استراحت در آن پهن می کنیم و به ترتیب گوشت تفت خورده سوسیس ،قارچ، کالباس، گوجه فرنگی ، فلفل دلمه ای و پنیر را روی می ریزیم.
و روی ظرف را پوشانده و مجددا کنار می گذاریم تا خمیر استراحت دوم را کند. بعد از آن پیتزا را به مدت 20 دقیق در طبقه وسط فر با دمای 175 الی 190 درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
توجه: فر را 5 دقیقه جلوتر روشن کنید تا گرم شود.
نظر فراموش نشه
پیتزا مخلوط دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه پینزا مخلوط
مواد لازم جهت خمیر:
- شیر ولرم 1 پیمانه
- خمیر مایه 1 قاشق سوپ خوری
- شکر 1 قاشق چای خوری
- روغن مایع 1/2 پیمانه
- نمک 1/4 قاشق چای خوری
- آرد به میزان لازم
- گوشت چرخ کرده 200گرم
- رب 1 تا2 قاشق سوپ خوری
- پیاز 1 عدد
- کالباس 200گرم
- سوسیس 200گرم
- فلفل دلمه ای نگینی شده 1 عدد
- قارچ 200گرم
- آویشن و ادویه به میزان لازم
- گوجه فرنگی فیله شده به میزان لازم
- پنیر پیتزا به میزان لازم
دستور :
آب و شکر را مخلوط کرده و پس از حل شدن شکر خمیر مایه را افزوده و کنار می گذاریم به مدت 7 دقیقه تا 2 برابر گردد.
روغن مایع ،نمک، و شیر را داخل ظرف ریخته و خمیر مایه به عمل آمده را به آن اضافه می کنیم وقتی مواد با هم مخلوط شدن آرد را کم کم به آن می افزاییم تا خمیری لطیف بدست آید. روی خمیر را پوشانده به می گذاریم به مدت 20 دقیقه در جای گرم تا ور بیاید.
گوشت و پیاز را به همراه رب و ادویه تفت می دهیم.
کف ظرف مورد نظر را چرب کرده و خمیر را بعد از استراحت در آن پهن می کنیم و به ترتیب گوشت تفت خورده سوسیس ،قارچ، کالباس، گوجه فرنگی ، فلفل دلمه ای و پنیر را روی می ریزیم.
و روی ظرف را پوشانده و مجددا کنار می گذاریم تا خمیر استراحت دوم را کند. بعد از آن پیتزا را به مدت 20 دقیق در طبقه وسط فر با دمای 175 الی 190 درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
توجه: فر را 5 دقیقه جلوتر روشن کنید تا گرم شود.
نظر فراموش نشه
