02-10-2013، 17:15
یکی از عوارضی که ممکن است برای میوه ها به وجود بیاید بریدن آن ها با چاقوی کند است که موجب از بین بردن ویتامین های درون میوه می شود.
محمد رضا وفا متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: از بین بردن ارزش اصلی برخی از مواد غذایی به نوع پوست کندن و برش دادن میوه ها بستگی دارد.
وی افزود: برخی از میوه ها که حاوی ویتامین (ث) هستند به دلیل حفظ ویتامین هایشان بایستی هنگام استفاده با چاقوی تیز برش داده شوند، چرا که استفاده از چاقوی کند موجب از بین رفتن ویتامین های موجود درمیوه ها می شود.
وی اظهار داشت: استفاده از میوه هایی که غنی از ویتامین (ث) هستند در تقویت بینایی بسیار موثر است و از بروز آب مروارید جلوگیری می کند.
وی اظهار داشت: استفاده از چاقوی کند و برش دادن آن باعث ضربه زدن به بافت های میوه می شود که ویتامین (ث) را از بین می برد.
محمد رضا وفا متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: از بین بردن ارزش اصلی برخی از مواد غذایی به نوع پوست کندن و برش دادن میوه ها بستگی دارد.
وی افزود: برخی از میوه ها که حاوی ویتامین (ث) هستند به دلیل حفظ ویتامین هایشان بایستی هنگام استفاده با چاقوی تیز برش داده شوند، چرا که استفاده از چاقوی کند موجب از بین رفتن ویتامین های موجود درمیوه ها می شود.
وی اظهار داشت: استفاده از میوه هایی که غنی از ویتامین (ث) هستند در تقویت بینایی بسیار موثر است و از بروز آب مروارید جلوگیری می کند.
وی اظهار داشت: استفاده از چاقوی کند و برش دادن آن باعث ضربه زدن به بافت های میوه می شود که ویتامین (ث) را از بین می برد.