13-06-2012، 15:42
این نوستراداموس یه پیشگویی دیگه هم داره در ملت ایران در جایی غریب گه آن را فلش خور می نامند به حاطر من توی سرو کله هم میزنند

|
پیشگویی های نوسترآداموس درباره ی آمریکا |
|||||||||||
13-06-2012، 15:42
این نوستراداموس یه پیشگویی دیگه هم داره در ملت ایران در جایی غریب گه آن را فلش خور می نامند به حاطر من توی سرو کله هم میزنند
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
25-07-2012، 23:23
درباره دیگر پیشگویی های نوستراداموس(مثل انقلاب ایران یا فرانسه-ناپلئون یا هیتلر) نمیدونم دوستان ولی پیشگویی های آخر الزمانیش که در 7 نقاشی خلاصه شده در واتیکان و چند سال پیش کشف شده(در دهه 1990) اون هم زمانی که توطئه های فراماسون ها شدت گرفته و خود واتیکان هم که از دست ماسون ها مصون نمونده و حتی عکسی هست که دست دادن پاپ رو به شیوه ماسونی نشون میده(پاپ احتمالا ماسون هست)
![]() درباره خود دی میشل نوستراداموس هم مدارکی هست که نشون میده اون یه یهودی تحت فرهنگ کابالا بوده که امروزه به فراماسونری منتهی میشه. ![]() به عقیده من به حرف این پیشگوها نباید اعتماد کرد ولی از طرفی احادیثی از پیامبر(ص) و امامان(علیهم السلام) هست که نشانه هایی رو برای آخر الزمان میگن که واقعا مو به تن آدم سیخ میکنه. ![]() با این حال امیدوارم هممون رستگار بشیم. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
خیلی حال می کنم نوستر عزیز ضایع بشه.فقط چند ماه مونده.
بعدش یک قرن به حرفای نوستر دیوانه می خندیم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
30-07-2012، 0:21
من نوسترآداموسوازخودم بیشترقبول دارم ولی اینایی که گفتی پیشگویی های اون نیست بلکه تفسیرآیات انجیله
30-07-2012، 0:26
البته نیوتون گفته طبق شواهد فیزیکی زمین در 2060 نابود میشه ومحاسباتش رو عده از دانشمندان فیزیک تایید کردن.
هیچ پدیده فیزیکی یا اختری به خصوصی در این سال 2012 مشاهده نشده وهمه داریم زندگی معمولی مون رو ادامه می دیم.
30-07-2012، 0:47
اوناکه جای بحث داره که اصلامال400سال پیش هست یه کتاب ساختن که ذهن کشورهای جهان سوم وجوامع درحال پیشرفت رومغشوش کنن
2060هم نابودنمیشه دقت کنین که گفتن2012حالاکه دیدن2012نمیشه میگن2060و2060هم که نمیشه صددرصدبهتون قول میدم میگن یه سال دیگه وهمینطورمیخوان ذهن مارومنحرف کنن درباره این جملات هم این هاتفسیرانجیله که تواینترنت هم هست توآپارات هم یه کلیپ ازش هست پیشگویی های نوسترآداموس نیست
حرف سورنای عزیز درسته.
دقیقا همینه. اینها همش کار اون انگلیسی هاست من مطمئنم اونا استاد بازی دادن وهرج ومرح وتفرقه هستن. مرتبه بعدی ماسئون ها وشیطان پرستان وصهیون ها وامریکا هستن. زمین رو انسان ها خودشون با این خراب کاری هایی که بر محیط زیست می کنن نابود می کنن. این چیزا ی نوستر ومایاها همش خرافه است. ولی نیوتون ومحاسباتش جای تامل داره.
30-07-2012، 1:19
من برعکس فکرمیکنم نوسترآداموس جای تامل داره چون تقریباهمه چیوپیش بینی کرد
30-07-2012، 9:59
نوستر آداموس غیر علم غیب هیچ سوادی نداره!
اما نیوتن علم تخصصی اش فیزیک بوده وهمان گونه که جاذبه زمین رو کشف کرد این کشفش جای تامل وبررسی داره. البته مایاها هم 2012 رو پیش بینی کردن ومن چند پیش گویی رو از آزتک ها ومایاها شنیدم که همشون به واقعیت پیوسته!!!!!
27-07-2013، 12:52
اگه راست بود حرفاش. می خواست سال 2012 جهان نابود شه
![]() همش دروفه | |||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|