04-04-2016، 19:28
آخرين خبر/ مواد لازم:
هويج رنده شده: 3 پيمانه
شکر قهوه اي: ½ پيمانه
کشمش: ½ پيمانه
تخم مرغ: 2 عدد
شکر: ¾ پيمانه
روغن مايع: ½ پيمانه
وانيل: 1 قاشق چاي خوري
آرد: 1 و ½ پيمانه
جوش شيرين: 1 قاشق چاي خوري
نمک: ½ قاشق چاي خوري
دارچين: 2 قاشق چاي خوري
گردوي خرد شده: ½ پيمانه
طرز تهيه:
هويج رنده شده را با شکر قهوه اي مخلوط کرده به مدت يک ساعت کنار بگذاريد بعد از يک ساعت کشمش را به آن اضافه کنيد. ارد را همراه جوش شيرين، نمک و دارجين الک کنيد.
فر را روي 180 درجه سانتي گراد روشن کنيد. قالب گرد 23 سانتي را چرب و آرد پاشي کنيد. در ظرف بزرگي تخم مرغ ها را بزنيد تا کف کند شکر را به تخم مرغ ها اضافه کرده انقدر بزنيد تا حجم آن دو برابر شده سفيد و کشدار شود. روغن مايع و وانيل را به آن اضافه کنيد و بزنيد. آرد را کم کم اضافه کرده با همزن بزنيد تا يک دست شود . در آخر هويج ها و گردوي خرد شده را اضافه کنيد و در حد مخلوط شدن مواد را بزنيد. مواد را داخل قالب ريخته به مدت 40 تا 50 دقيقه يا تا زماني که بپزد داخل فر قراردهيد.
هويج رنده شده: 3 پيمانه
شکر قهوه اي: ½ پيمانه
کشمش: ½ پيمانه
تخم مرغ: 2 عدد
شکر: ¾ پيمانه
روغن مايع: ½ پيمانه
وانيل: 1 قاشق چاي خوري
آرد: 1 و ½ پيمانه
جوش شيرين: 1 قاشق چاي خوري
نمک: ½ قاشق چاي خوري
دارچين: 2 قاشق چاي خوري
گردوي خرد شده: ½ پيمانه
طرز تهيه:
هويج رنده شده را با شکر قهوه اي مخلوط کرده به مدت يک ساعت کنار بگذاريد بعد از يک ساعت کشمش را به آن اضافه کنيد. ارد را همراه جوش شيرين، نمک و دارجين الک کنيد.
فر را روي 180 درجه سانتي گراد روشن کنيد. قالب گرد 23 سانتي را چرب و آرد پاشي کنيد. در ظرف بزرگي تخم مرغ ها را بزنيد تا کف کند شکر را به تخم مرغ ها اضافه کرده انقدر بزنيد تا حجم آن دو برابر شده سفيد و کشدار شود. روغن مايع و وانيل را به آن اضافه کنيد و بزنيد. آرد را کم کم اضافه کرده با همزن بزنيد تا يک دست شود . در آخر هويج ها و گردوي خرد شده را اضافه کنيد و در حد مخلوط شدن مواد را بزنيد. مواد را داخل قالب ريخته به مدت 40 تا 50 دقيقه يا تا زماني که بپزد داخل فر قراردهيد.