29-10-2015، 13:39
[rtl]
[/rtl]
[rtl]مواد لازم :[/rtl]
[rtl]طرز تهیه :[/rtl]

[rtl]به گزارش آکاایران سالاد مرغ آسیایی یک از کامل ترین سالادهای مرغ می باشد و به خاطر طعم بی نظیرش طرفداران بی شماری در آسیا دارد.[/rtl]
[rtl]مواد لازم :[/rtl]
- دو قاشق غذا خوری شکر قهوه ای
- دو قاشق چای خوری سس سویا
- یک قاشق غذا خوری روغن کنجد
- یک چهارم فنجان روغن نباتی
- سه قاشق غذاخوری سرکه برنج
- 240 گرم رشته فرنگی برنج
- یک عدد کاهو ، شسته شده ، خشک شده و خرد شده
- چهار عدد سینه مرغ بدون استخوان پخته شده و خرد شده
- سه عدد پیازچه، خرد شده
- یک قاشق غذا خوری دانه کنجد
[rtl]طرز تهیه :[/rtl]
[rtl]ابتدا سس سالاد را به این شیوه آماده می کنیم: شکر قهوه ای ، سس سویا ، روغن کنجد ، روغن سالاد و سرکه برنج را در یک کاسه می ریزیم و به هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند.[/rtl]
[rtl]درون ماهیتابه چند قاشق غذا خوری روغن ریخته و روی حرارت بالا قرار می دهیم و رشته فرنگی را اضافه کرده و به هم می زنیم اجازه می دهیم تا رشته ها کمی پف کنند و سپس روی دستمال کاغذی تخلیه می کنیم تا روغن اش گرفته شود.[/rtl]
[rtl]حال در یک کاسه دیگر کاهو ، مرغ پخته شده و خرد شده ، پیازچه و دانه های کنجد را ترکیب می کنیم و حدود 10 دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.[/rtl]
[rtl]سپس در هنگام مصرف رشته فرنگی را رویش می ریزیم و مقدار کافی سس اضافه می کنیم.[/rtl]