انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه سالاد مرغ آسیایی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه سالاد مرغ آسیایی (/showthread.php?tid=248271)



طرز تهیه سالاد مرغ آسیایی - # αпGεʟ - 29-10-2015

[rtl]طرز تهیه سالاد مرغ آسیایی 1[/rtl]




[rtl]به گزارش آکاایران سالاد مرغ آسیایی یک از کامل ترین سالادهای مرغ می باشد و به خاطر طعم بی نظیرش طرفداران بی شماری در آسیا دارد.[/rtl]



[rtl]مواد لازم :[/rtl]


  • دو قاشق غذا خوری شکر قهوه ای
  • دو قاشق چای خوری سس سویا
  • یک قاشق غذا خوری روغن کنجد
  • یک چهارم فنجان روغن نباتی
  • سه قاشق غذاخوری سرکه برنج
  • 240 گرم رشته فرنگی برنج
  • یک عدد  کاهو ، شسته شده ، خشک شده و خرد شده
  • چهار عدد سینه مرغ بدون استخوان پخته شده و خرد شده
  • سه عدد پیازچه، خرد شده
  • یک قاشق غذا خوری دانه کنجد



[rtl]طرز تهیه :[/rtl]


[rtl]ابتدا سس سالاد را به این شیوه آماده می کنیم: شکر قهوه ای ، سس سویا ، روغن کنجد ، روغن سالاد و سرکه برنج را در یک کاسه می ریزیم و به هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند.[/rtl]

[rtl]درون ماهیتابه چند قاشق غذا خوری روغن ریخته و روی حرارت بالا قرار می دهیم و رشته فرنگی را اضافه کرده و به هم می زنیم اجازه می دهیم تا رشته ها کمی پف کنند و سپس روی دستمال کاغذی تخلیه می کنیم تا روغن اش گرفته شود.[/rtl]

[rtl]حال در یک کاسه دیگر کاهو ، مرغ پخته شده و خرد شده ، پیازچه و دانه های کنجد را ترکیب می کنیم و حدود 10 دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.[/rtl]

[rtl]سپس در هنگام مصرف رشته فرنگی را رویش می ریزیم و مقدار کافی سس اضافه می کنیم.[/rtl]