24-06-2015، 23:58
ویلیان، ستاره تیم ملی برزیل، با ستایش از لیونل مسی، او را بازیکنی بی نظیر توصیف کرد که همه محو تماشای بازی اش می شوند.
برزیل شنبه شب در دیدار یک چهارم نهایی کوپا آمریکا با پاراگوئه روبرو خواهد شد و در صورت پیروزی، ممکن است در مرحله بعد با آرژانتین روبرو وشند.
ویلیان به خبرنگاران گفت:" مسی برای خیلی هاست یک الگوست؛ بازیکنی با کیفیت فوق العاده که توانسته برای چهار بار بهترین بازیکن دنیا شود.
من عاشق تماشای بازی او هستم. وقتی آرژانتین بازی دارد، بسیار می ایستند تا بازی او را تماشا کنند. بی تردید بازی برزیل مقابل آرژانتین همیشه فوق العاده است و اگر این اتفاق رخ دهد، بسیار جالب خواهد بود. همه رویای بازی مقابل آرژانتین را دارند.
ما برای این رویارویی احتمالی آماده هستیم اما نباید فعلا به آن دیدار فکر کنیم. پاراگوئه حریف سرسختی است. باید 90 دقیقه مقابل آنها بجنگیم. البته ما به عنوان تیم ملی، می دانیم که چگونه مقابل آنها بازی کنیم. ما در کوپا آمریکای قبلی توسط پاراگوئه حذف شدیم اما امیدوارم این بار اتفاق دیگری رخ بدهد.
غیبت نیمار؟ واقعا تفاوت در روش بازی ما ایجاد نمی شود. با نیمار یا بدون او، من تلاش می کنم بهترین بازی ام را ارائه بدهم."