امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اموزش پخت بیسکویت پرتغالی

#1
مواد لازم :

آرد سفيد 225 گرم

كره 150 گرم

شكرريز 75 گرم

2 عدد زرده تخم مرغ

نصف قاشق چايخوري دارچين

نصف قاشق چايخوري هل و جوز هندي

يك قاشق مرباخوري پوست رنده شده پرتغال



طرز تهيه:
كره، شكر و پوست پرتقال را به مدت ده دقيقه به هم مي زنيم. بعد زرده تخم مرغ ها را به آن اضافه كرده، آرد، دارچين، جوزهندي و هل پودر شده را هم اضافه مي كنيم تا خمير تهيه شود. خمير را يك ساعت در جاي خنك نگه مي داريم تا جا بيفتد. آن را در كيسه قيفي با ماسوره ساده مي ريزيم و خمير را به شكل بيسكويت دايره اي با كمي فاصله در سيني فر قرار مي دهيم. سيني را در وسط پنجره فر با حرارت 200 درجه فارنهايت ( يا 93 درجه سانتيگراد) مي گذاريم. مدت 15-12 دقيقه طول مي كشد تا بيسكويت ها پخته و كمي طلايي شوند. بعد از پخت ، سيني را مدت 15 دقيقه در فر خاموش شده مي گذاريم تا خنك شود.
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
 سپاس شده توسط ..WonDerfull.. ، KATARA
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طرز تهیه بیسکویت اوریو با روش خوشمزه خانگی
  طرز تهیه بیسکویت کاج برای کریسمس
  طرز تهیه بیسکویت رژیمی
  طرز تهیه بیسکویت به شکل دانه قهوه
  تهیه چیزکیک آلبالو با بیسکویت دایجستیو
  بیسکویت های نازِ چوبی
  طرز تهیه بیسکویت
Big Grin اموزش درست کردن نوشیدنی خوش مزه
  این بیسکویت از ونیز برای گیاهخواران آمده است!
  این بیسکویت از ونیز برای گیاهخواران آمده است!

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان