انجمن های تخصصی  فلش خور
اموزش پخت بیسکویت پرتغالی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: اموزش پخت بیسکویت پرتغالی (/showthread.php?tid=22820)



اموزش پخت بیسکویت پرتغالی - Apathetic - 21-11-2012

مواد لازم :

آرد سفيد 225 گرم

كره 150 گرم

شكرريز 75 گرم

2 عدد زرده تخم مرغ

نصف قاشق چايخوري دارچين

نصف قاشق چايخوري هل و جوز هندي

يك قاشق مرباخوري پوست رنده شده پرتغال



طرز تهيه:
كره، شكر و پوست پرتقال را به مدت ده دقيقه به هم مي زنيم. بعد زرده تخم مرغ ها را به آن اضافه كرده، آرد، دارچين، جوزهندي و هل پودر شده را هم اضافه مي كنيم تا خمير تهيه شود. خمير را يك ساعت در جاي خنك نگه مي داريم تا جا بيفتد. آن را در كيسه قيفي با ماسوره ساده مي ريزيم و خمير را به شكل بيسكويت دايره اي با كمي فاصله در سيني فر قرار مي دهيم. سيني را در وسط پنجره فر با حرارت 200 درجه فارنهايت ( يا 93 درجه سانتيگراد) مي گذاريم. مدت 15-12 دقيقه طول مي كشد تا بيسكويت ها پخته و كمي طلايي شوند. بعد از پخت ، سيني را مدت 15 دقيقه در فر خاموش شده مي گذاريم تا خنك شود.