30-12-2014، 16:19

برترین ها: مواد لازم :
لازانیا خشک: 250 گرم
خامه غلیظ: 500 میلیلیتر
پنیر پارمسان: 100 گرم
گوجهفرنگی رسیده: یک عدد
ادویه
نمک و فلفل سیاه
مواد لازم برای سس
گوشت چرخکرده: به میزان لازم
پیاز متوسط: 2عدد
سیر: 2حبه
هویج: 2عدد
ریحان: یک دسته کوچک
روغن زیتون: به میزان لازم
رب گوجهفرنگی: به میزان لازم
برای شروعدر یک تابه روغن زیتون ریخته و بگذارید تا گرم شود، بعد پیازها را خرد کرده و درون تابه بریزید و گوشت چرخکرده را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی هم بزنید تا کاملا سرخ شوند بعد سیر را روی گوشت رنده کنید و هویج را مکعب مکعب برش زده یا اینکه روی مواد رنده کنید، خامه غلیظ را اضافه کنید و بگذارید تا کاملا بپزد. در آخر یک قاشق ربگوجهفرنگی اضافه کرده و مواد را هم بزنید تا آماده شود بعد سس درست شده را کنار گذاشته تا در مراحل بعدی از آن استفاده کنید. ریحانها را شسته و از شاخه جدا کنید و بعد درون یخچال قرار دهید. برای پختن لازانیا به 2روش پخته میشود؛ در ابتدا قابلمه را با آب پر کرده و درون آن نمک بریزید و بگذارید تا به نقطه جوش برسد. بعد ورقههای لازانیا را به آن اضافه کرده و بگذارید تا به مدت 3 تا 4 دقیقه کاملا نرم و صاف شود؛ بعد آن را آبکش کرده و روی یک سطح صاف بچینید. در روش دیگر میتوانید ورقههای لازانیا را نیمه بپزید و بعد در یک ظرف یا پیرکس بچینید؛ ظرف را آماده کرده و ته آن را روغن زیتون بمالید و لایه اول را بچینید و روی آن را با پنیر پارمسان رنده شده پر کنید و بعد به همین منوال ادامه دهید؛ سعی کنید تا لایهها را پرملات بچینید تا در آخر خوشمزهتر شوند. لازانیا با ملات پر بهتر میشود. نمک و فلفل مواد را چک کنید تا چیزی کم نداشته باشد. میتوانید به جای روغن زیتون در هرلایه از کره استفاده کنید تا ورقههای لازانیا براقتر دیده شوند. لایه آخر را با پنیر پر کرده و یک گوجهفرنگی را گردگرد برش زده و همراه با برگهای کوچک ریحان روی لازانیا را تزئین کنید. روی ظرف را با یک فویل بپوشانید و بعد داخل فر به مدت 35 دقیقه قرار دهید تا طلایی و ترد شود. پیشنهاد جیمیمایه لازانیا تقریبا شبیه به مایه ماکارونی است البته میتوانید با کمی تغییر آن را کاملتر کنید.