![رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای ^.^* 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/9/8/404296_217.jpg)
مواد لازم
برای کیک
• 3 عدد تخممرغ درشت
• یک پیمانه شکر درشت
• 2/3 پیمانه پوره کدوحلوایی
• ¾ پیمانه آرد کامل
• نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
• نصف قاشق چایخوری بیکینگپودر
• یک قاشق غذاخوری ادویه پای
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• ¼ پیمانه پودر شکر/قند
برای مواد میانی
• 225 گرم پنیر خامهای نرم شده
• 4 قاشق غذاخوری کره آبشده
• 1 ¼ پیمانه پودر قند
• یک قاشق غذاخوری شیر افرا
![رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای ^.^* 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/9/8/404297_822.jpg)
طرز تهیه
1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب را با روغن چرب کنید و یک لایه کاغذ روغنی بگذارید.
![رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای ^.^* 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/9/8/404298_220.jpg)
2. سه عدد تخممرغ را درون کاسه بشکنید و با همزن برقی هم بزنید و سپس یک پیمانه شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
![رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای ^.^* 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/9/8/404299_388.jpg)
3. تخممرغ و شکر را با سرعت متوسط به مدت 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا یکدست و غلیظ شوند.
4. پس از این مرحله، در یک کاسه، مواد خشک که شامل ¾ پیمانه آرد، نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر و جوششیرین، یک قاشق چایخوری ادویه پای و ¼ قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید.
![رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای ^.^* 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/9/8/404300_479.jpg)
5. سپس مخلوط تخممرغ و آرد را با هم مخلوط کنید و دوسوم پوره کدوحلوایی را بیفزایید. حدود یک دقیقه هم بزنید تا یکدست شوند.
![رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای ^.^* 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/9/8/404301_227.jpg)
6. مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید.
![رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای ^.^* 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/9/8/404302_620.jpg)
7. مواد کیک را در قالب چرب بریزید.
![رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای ^.^* 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/9/8/404303_754.jpg)
8. آن را به مدت 11 تا 16 دقیقه در فر با دمای 375 درجه فارنهایت قرار دهید. اگر هنوز پخته نشده بود، چند دقیقه بیشتر آن را بپزید.
![رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای ^.^* 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/9/8/404304_567.jpg)
9. پس از پخته شدن کیک، روی دستمال آشپزخانه پودر قند بپاشید تا کیک به دستمال نچسبد. هنگام رول کردن کیک، کاغذ روغنی را از آن جدا کنید.
![رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای ^.^* 1](http://[/img]10. از گوشه باریک رول کردن را آغاز کنید. البته بسیار مهم است که صبر کنید تا کیک کاملا خنک شود و سپس این کار را انجام دهید. [img]http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/9/8/404308_735.jpg)
11. برای تهیه مواد میانی، پنیر خامهای و کره را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شوند.
![رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای ^.^* 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/9/8/404309_615.jpg)
12. کره و پنیر را با سرعت متوسط همزن هم بزنید.
13. پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید تا پف کنند و یکدست شوند.
![رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای ^.^* 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/9/8/404310_218.jpg)
14. شیره افرا را اضافه کنید و با سرعت بالا دوباره هم بزنید.
![رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای ^.^* 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/9/8/404311_934.jpg)
15. سپس این مخلوط را روی سطح کیک باز کنید. البته کناره های آن را خالی بگذارید تا هنگام رول کردن مواد بیرون نزند.
![رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای ^.^* 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/9/8/404312_907.jpg)
16. دور رول کیک کاغذ بپیچید و آن را در یخچال بگذارید.
![رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای ^.^* 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/9/8/404313_234.jpg)
17. آنها را برش بزنید، پودر قند بپاشید و سرو کنید.
![رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای ^.^* 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/9/8/404315_230.jpg)
![رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای ^.^* 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/9/8/404314_930.jpg)
7. مواد کیک را در قالب چرب بریزید.