14-09-2014، 22:04
دراین تاپیک غذاهای سنتی به شما اموزش داده میشود.
آش تمر هندی
مواد لازم
لوبيا چيتي
يك پيمانه
عدس
يك پيمانه
گندم
دو پيمانه
اسفناج
500 گرم
پيازچه و گشنيز روي هم
300 گرم
آب قلم يا عصاره گوساله
150 ميليليتر
تمرهندي
يك بسته
پياز، نعنا و سير داغ
به ميزان لازم
طرز تهیه:
حبوبات را 24 ساعت قبل خيس كرده و در اين مدت چند بار آب آنها را عوض ميكنيم. سپس حبوبات و بلغور گندم را ميپزيم. آب قلم را به همراه پياز، سير، نعنا داغ و سبزيهاي خرد شده به حبوبات افزوده و ميگذاريم با مواد جا بيفتند. تمرهندي را در يك ليوان آب حل و از صافي رد نموده و در آش ميريزيم و حرارت را كم ميكنيم تا آش كاملا جا بيفتد، سپس آش را با سير و نعنا داغ تزيين ميكنيم.